Η αδερφή του Κριστιάνο έριξε σπόντα για τις «Χρυσές Μπάλες» του Μέσι: «Του την έδωσαν, δεν την κέριδσε»

Η αδερφή του Κριστιάνο έριξε σπόντα για τις «Χρυσές Μπάλες» του Μέσι: «Του την έδωσαν, δεν την κέριδσε»

Κώστας Τόπας 11:45 - 03.11.2023

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε ενοχλημένη από το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για όγδοη φορά στην καριέρα του τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το πολυπόθητο έπαθλο του France Football, τη Χρυσή Μπάλα, για όγδοη φορά στην πλούσια καριέρα του. Ο 36χρονος Αργεντινός αστέρας έλαβε τις περισσότερες ψήφους από 100 δημοσιογράφους που εκπροσωπούσαν τα κορυφαία έθνη της FIFA, κερδίζοντας τόσο τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και τον Κίλιαν Εμπάπε

Ο Αργεντινός αστέρας έχει πλέον πάρει τρεις περισσότερες Χρυσές Μπάλες από οποιονδήποτε άλλον, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να την έχει κερδίσει πέντε φορές, με πιο πρόσφατη το 2017. Και μετά τον τελευταίο του θρίαμβο, η αδερφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Αλ Νασρ έσπευσε να ρίξει το «καρφί» της στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Κάτια Αβέιρο φάνηκε να υποστηρίζει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επαινούσε τα κατορθώματα του Ρονάλντο, ενώ αμφισβήτησε την πιο πρόσφατη Χρυσή Μπάλα του Μέσι, την οποία ορισμένοι θεωρούν κάτι περισσότερο από ένα βραβείο εφόρου ζωής. Η συγκεκριμένη δημοσίευση έδειχνε τον Πορτογάλο με τις ατομικές του διακρίσεις και το σχόλιο ήταν: «Αυτός τα άξιζε και τα πήρε, δεν του τα έδωσαν»

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο... χειροκρότησε αυτό το σχόλιο, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή του Πορτογάλου μπαίνει σε αυτή την αιώνια συζήτηση του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Πέρυσι, χαρακτήρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο ως «το χειρότερο ποτέ» προτού τελικά επαινέσει τη νικήτρια Αργεντινή...