Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Ζίγιες δεν υπέγραψε στην Αλ Νασρ

Χακίμ Ζίγιες

i

Χακίμ Ζίγιες/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Ζίγιες δεν υπέγραψε στην Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 09:32 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 05.07.2023

Η μετακίνηση του Χακίμ Ζίγιες στην Αλ-Νασρ δεν απέτυχε λόγω των ιατρικών εξετάσεων του Μαροκινού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με το Μαρόκο φαινόταν έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ στη Σαουδική Pro League, αλλά η μετακίνηση απέτυχε λόγω του ιστορικού του τραυματισμών στο γόνατο. Ωστόσο, πηγές κοντά στον παίκτη δήλωσαν ότι οι ιατρικές εξετάσεις του Ζίγιες δεν ήταν ο λόγος που η Αλ Νασρ απέσυρε την προσφορά του από το τραπέζι.

Αντίθετα, ο Αλ-Νασρ φέρεται να προσπάθησε να προσφέρει στον επιθετικό χαμηλότερο μισθό από αυτόν που είχε αρχικά συμφωνηθεί. Ως αποτέλεσμα, ο Ζίγιες φέρεται να απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθεί στον σύλλογο και θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη

Μάλιστα, με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε ο Χακίμ Ζίγιες στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις του στην Αλ Νασρ.

«Προβλήματα στο γόνατο σωστά;», έγραψε στο story που ανέβασε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Ο Ζίγιες είναι ακόμη ανοιχτός στην ιδέα να μείνει στην Τσέλσι κι αυτό το καλοκαίρι, καθώς ήταν δευτερεύων παίκτης για τους «μπλε την περασμένη σεζόν. Αναμενόταν να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2023, αλλά η ομάδα του άργησε να υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα το μεταγραφικό πλάνο να καταρρεύσει.

Ο Ζίγιες βρίσκεται στην Τσέλσι από τον Ιούλιο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 40 εκατομμύρια ευρώ από τον Άγιαξ. Συνολικά ο Μαροκινός έφτασε τις 107 συμμετοχές με τους «μπλε» και έχει απολογισμό 14 γκολ και 13 ασίστ. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις (τις περισσότερες ως αλλαγή) και κατέγραψε μόλις τρεις ασίστ.