Ζιρού: «Κόντρα στη Νάπολι έπαιξα με ένα πόδι»

Ολιβιέ Ζιρού

i

© Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Ζιρού: «Κόντρα στη Νάπολι έπαιξα με ένα πόδι»

Ο Ολιβιέ Ζιρού δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κόντρα στη Νάπολι έπαιξε έχοντας μονάχα του ένα του πόδι σε καλή κατάσταση.

Ο Ολιβιέ Ζιρού μπορεί να έχασε το πέναλτι αλλά πήρε το... αίμα του πίσω λίγο αργότερα. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο χρυσός σκόρερ της Μίλαν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κόντρα στη Νάπολι στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Champions League, έπειτα από εκπληκτική κούρσα του Ράφαελ Λεάο. 

Λίγες ώρες αργότερα ο 36χρονος φορ των «ροσονέρι» αποκάλυψε στην Equipe πως στον αγώνα με τους «παρτενοπέι» έπαιξε με το ένα του πόδι σε καλή κατάσταση, καθώς στο άλλο αντιμετώπιζε πρόβλημα στον τένοντά του.

«Με τη Νάπολι έπαιξα με το ένα πόδι, είχα πρόβλημα στον τένοντα. Όπως όλη η ομάδα έτσι και εγώ θυσίασα τον εαυτό μου. Αυτή η ομάδα έχει μια αίσθηση συλλογικότητας. Με αυτό το πνεύμα, μπορούμε να ονειρευόμαστε τα πάντα», ανέφερε ο 36χρονος Γάλλος επιθετικός. 

Θυμίζουμε ότι ο Ολιβιέ Ζιρού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2024. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 36χρονος φορ θα αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μέχρι στιγμής ο Γάλλος στράικερ μετρά 76 συμμετοχές και 27 γκολ με τη φανέλα της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις.