Ζίβκοβιτς στο Sportal: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο, ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η κατάσταση»
i

© Intime

Ζίβκοβιτς στο Sportal: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο, ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η κατάσταση»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο Sportal μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου για το Κύπελλο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Βόλο έχοντας καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Ο κίπερ του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στο Sportal για το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, τα κλειστά γήπεδα, αλλά και τη συμμετοχή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε ειδικά μετά τα όσα έγιναν κόντρα στον Άρη. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Για εμάς ήταν ένας τελικός, όπως κάθε αγώνας. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο, που είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως λέω πάντα είμαστε εδώ για να δουλεύουμε για την ομάδα δεν έχει σημασία για το ποιος θα παίξει, ο προπονητής αποφασίζει».

Για το γεγονός πως τα παιχνίδια του Κυπέλλου του δίνουν τη δυνατότητα να παίρνει λεπτά συμμετοχής:

«Σήμερα έπαιξα εγώ, συνήθως παίζει ο Ντομινίκ, δείχνει βελτίωση και άνοδο, έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια και φέτος και πέρσι. Είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός πως όταν μου ζητείται βοηθάω την ομάδα».

Για την αίσθηση που αφήνει στους ποδοσφαιριστές ότι αγωνίζονται ξανά σε άδεια γήπεδα:

«Παίζουμε ποδόσφαιρο για τον κόσμο και για τον παλμό που δημιουργούν. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η κατάσταση, διότι έχουμε και ντέρμπι στην έδρα μας και θα τον χρειαστούμε δίπλα μας»