Ζλάταν: «Αν ο Ραϊόλα ήταν ζωντανός, θα συνέχιζα να παίζω γιατί θα ήθελε προμήθεια» (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Ζλάταν: «Αν ο Ραϊόλα ήταν ζωντανός, θα συνέχιζα να παίζω γιατί θα ήθελε προμήθεια» (vid)

Κώστας Τόπας 09:32 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 05.06.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το βράδυ που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, θυμήθηκε τον Μίνο Ραϊόλα.

Η καριέρα ενός από τους καλύτερους επιθετικούς ολοκληρώθηκε με τη φράση «Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στο ποδόσφαιρο».

Ο Ζλάταν  μετά τον τελευταίο αγώνα της Μίλαν τη φετινή σεζόν κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, ανακοίνωσε το «αντίο» του από το ποδόσφαιρο και το έκανε χωρίς να κρύψει τα συναισθήματά του. Η απόφασή του εξέπληξε πολλούς αλλά όπως εξήγησε ο ίδιος ο Σουηδός αστέρας, είχε ληφθεί ουσιαστικά πριν από λίγο καιρό.

Το βράδυ του αποχαιρετισμού του στο «Σαν Σίρο», ο «Ίμπρα» μίλησε για το παρόν του, το μέλλον του αλλά και το παρελθόν του και ήθελε επίσης να κρατήσει μια σκέψη για έναν άνθρωπο χωρίς τον οποίο η καριέρα του δεν θα ήταν η ίδια. Τον Μίνο Ραϊόλα.

«Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με τον Μίνο, ακόμα και εκτός ποδοσφαίρου. Δεν είχα κανέναν δίπλα μου, ήμουν μόνος. Είμαι πολύ ιδιωτικός με τα πράγματά μου, αλλά τα μοιράστηκα με τον Μίνο», ανέφερε αρχικά ο Ζλάταν.

Η σχέση μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και του Ιμπραΐμοβιτς ήταν μια πολύ μακροχρόνια και ανοξείδωτη σχέση που γεννήθηκε όταν ο Σουηδός ήταν ακόμα πολύ νεαρός επιθετικός στον Άγιαξ και σταμάτησε μόνο από τον θάνατο του ίδιου του Ραϊόλα που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2022.

Ο Ζλάταν εξήγησε με χιουμοριστικό τρόπο ότι αν ο ατζέντης του ήταν ακόμα ζωντανός θα συνέχιζε να παίζει...

«Μετά τον θάνατό του τίποτα δεν είναι ίδιο. Αν ήταν για εκείνον θα συνέχιζα να παίζω, επίσης γιατί θα ήθελε προμήθεια. Συγγνώμη Μίνο, αλλά είναι η αλήθεια», δήλωσε ο Σουηδός αστέρας προκαλώντας γέλια στη συνέντευξη Τύπου.