Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν, τραυματίστηκε και το μέλλον του στη Μίλαν είναι στον «αέρα»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς/©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν, τραυματίστηκε και το μέλλον του στη Μίλαν είναι στον «αέρα»

Κώστας Τόπας 11:15 - 29.04.2023

Ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν υποβλήθηκε σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό στο έσω δίδυμο της δεξιάς γάμπας, με αποτέλεσμα η φετινή σεζόν να λάβει τέλος για τον Ζλάταν.

Ένα ακόμη πρόβλημα, για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που δεν θέλει να σηκώσει λευκή σημαία αλλά παράλληλα δεν στοχεύει να επιστρέψει στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι, ενόψει των τελευταίων αναμετρήσεων που απομένουν για τους «ροσονέρι» φέτος.

Ο 41χρονος επιθετικός τραυματίστηκε εκ νέου σε προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη πρόβλημα στο έσω δίδυμο της δεξιάς γάμπας, με αποτέλεσμα η φετινή σεζόν να τελειώσει άδοξα για τον Σουηδό επιθετικό. Μέχρι σήμερα, ο Ζλάταν συγκέντρωσε 144 λεπτά στη Serie A που μοιράστηκαν στους αγώνες με Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε.

Ωστόσο, ο νέος τραυματισμός δεν πτοεί τον Ζλάταν, ο οποίος επιθυμεί να αγωνίζεται στο «Σαν Σίρο» και την επόμενη σεζόν με τη Μίλαν. Από την άλλη, η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Στην Ιταλία πάντως αναφέρουν ότι σε περίπτωση που «Ίμπρα» και Μίλαν δεν τα βρουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τότε η Μόντσα θα επιδιώξει να τον εντάξει στο δυναμικό της.