Ο Ζοάο Φέλιξ θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι με απόφαση Ποτσετίνο

Φέλιξ - Ποτσετίνο

i

© BeFunky

Ο Ζοάο Φέλιξ θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι με απόφαση Ποτσετίνο

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν θα συνεχίσει να φοράει τα «μπλε» έπειτα από παρέμβαση του νέου προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι, θα φέρει μεγάλες αλλαγές σε ότι αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, οι συνεχόμενες ήττες, το κακό κλίμα και οι αλλαγές προπονητών, έβαλαν την Τσέλσι σε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση βαθμολογικά και όχι μόνο. Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να λυθεί είναι και η περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ.

Να θυμίσουμε, μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο μέχρι το 2027, ο Πορτογάλος σταρ παραχωρήθηκε στην Τσέλσι με την μορφή δανεισμού. Η σχέση του με τον σύλλογο πέρασε από... σαράντα κύματα, ωστόσο στην πορεία τα πράγματα έδειχναν να καλυτερεύουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, παρά τις εικασίες σχετικά με το μέλλον του με τους «Μπλε» και την επιθυμία να μονιμοποιήσουν τον δανεισμό του αυτό το καλοκαίρι, ο νέος προπονητής ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ποτσετίνο είχε απαγορέψει στη γυναίκα του να πηγαίνει στους αγώνες της Τότεναμ για το... γούρι
PREMIER LEAGUE

09:56 - 30.05.2023

Ο Ποτσετίνο είχε απαγορέψει στη γυναίκα του να πηγαίνει στους αγώνες της Τότεναμ για το... γούρι

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θεωρούσε πως οι επισκέψεις της γυναίκας του στο γήπεδο της Τότεναμ δεν έφερναν το κατάλληλο γούρι, με αποτέλεσμα να πάρει κάποιες... αποφάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός κόουτς δεν εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του διεθνούς στο δυτικό Λονδίνο από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί την αποχώρησή του.  Με τη φανέλα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, ο Φέλιξ αγωνίστηκε 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τέσσερα γκολ.

Ο 23χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο τον Ιανουάριο, πριν μεταβεί στην Τσέλσι, το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το 2027. Ο Φέλιξ ήρθε στους «Ροχιμπλάνκος» από την Μπενφίκα το 2019 έναντι 127,2 εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρούνταν τότε ένας από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης. Με την ομάδα της Μαδρίτης πραγματοποίησε 131 συμμετοχές, σκοράροντας 34 γκολ και δίνοντας 18 ασίστ.

Σε δηλώσεις πριν λίγες μέρες σχετικά με το μέλλον του στο Λονδίνο είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς θα είναι το μέλλον μου αλλά έχω λατρέψει αυτούς τους τέσσερις ή πέντε μήνες στην Τσέλσι. Θα ήθελα πολύ να παραμείνω εδώ και την επόμενη σεζόν»,

Σε ότι αφορά την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο πρόεδρος της ομάδας σχολίασε την επιστροφή του Πορτογάλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο Ποτς δεν υπολογίζει με τον Ζοάο Φελίξ για την Τσέλσι. Θα επιστρέψει εδώ, θα δούμε... δεν έχουμε σχεδιάσει τίποτα».