Ζοάο Πέδρο: «Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι πιο βελτιωμένος»

Γκίλμουρ & Ζοάο Πέδρο

i

©Intime

Ζοάο Πέδρο: «Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι πιο βελτιωμένος»

Sportal newsroom 12:30 - 22.09.2023

Ο Ζοάο Πέδρο, εξήγησε τι πήγε στραβά κόντρα στην ΑΕΚ και η Μπράιτον γνώρισε την ήττα με 3-2.

Ο Ζοάο Πέδρο ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μπράιτον καθώς κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, τα γκολ που πέτυχε ο 21χρονος επιθετικός δεν αποδείχθηκαν αρκετά, καθώς η Ένωση με γκολ του Έκι Πόνσε στο 84' κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Άμεξ».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, η μεταγραφή του οποίου από τη Γουότφορντ στην Μπράιτον στοίχισε 32 εκατ. ευρώ, εξήγησε τι πήγε στραβά απέναντι στην ΑΕΚ και η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

«Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Για παράδειγμα το τέρμα που προήλθε από κόρνερ. Θα πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία της Μπράιτον, ωστόσο αυτό που μετρά είναι οι νίκες. Πρέπει να δούμε σε ποιους τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση. Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτά σε σχέση με την Premier League γιατί οι αντίπαλοι μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν βγαίνοντας για παράδειγμα στην κόντρα. Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι λίγο πιο βελτιωμένος».

Τα δύο στατιστικά που φανερώνουν το μέγεθος της νίκης της ΑΕΚ στο Μπράιτον (vid)
EUROPA LEAGUE

11:46 - 22.09.2023

Τα δύο στατιστικά που φανερώνουν το μέγεθος της νίκης της ΑΕΚ στο Μπράιτον (vid)

Η Μπράιτον είχε 70% κατοχή της μπάλας, βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αλλά στο τέλος είδε την ΑΕΚ να φεύγει από το «Άμεξ» με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε μία ιστορική βραδιά για την Ένωση.

Οσον αφορά τις έως τώρα εμφανίσεις του με τους «γλάρους» ο νεαρός επιθετικός τόνισε: «Προσωπικά κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τα γκολ έρχονται και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να δούμε πως θα πάρουμε βαθμούς στα υπόλοιπα ματς του ομίλου».