Ο Ζοέλιντον της Νιουκάστλ έγινε το νέο «θύμα» διάρρηξης στην Premier League

Ζοέλιντον

i

©Newcastle

Ο Ζοέλιντον της Νιουκάστλ έγινε το νέο «θύμα» διάρρηξης στην Premier League

Κώστας Τόπας 12:15 - 14.01.2024

Οι ποδοσφαιριστές μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια για να αποφύγουν τις διαρρήξεις. Τελευταίο θύμα της αδίστακτης συμμορίας που στοχεύει παίκτες ο Ζοέλιντον της Νιουκάστλ.

Το σπίτι του μέσου της Νιούκαστλ, Ζοέλιντον, διαρρήχθηκε ενώ αυτός και η οικογένειά του παρακολουθούσαν την ήττα της ομάδας με 3-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ο Βραζιλιάνος έλαβε ειδοποίηση στο τηλέφωνό του και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία ότι τρεις άνδρες βρίσκονταν στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί απάντησαν άμεσα κι ένα ελικόπτερο της αστυνομίας εστάλη, αλλά οι διαρρήκτες είχαν τραπεί σε φυγή. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Λίγο πριν τις 19:30 χθες (Σάββατο) η αστυνομία έλαβε μια κλήση από έναν ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη σπιτιού που ανέφερε ότι τρεις άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους στην οδό Runnymede στο Darras Hall. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν σπίτι, αλλά είχε λάβει ειδοποίηση ασφαλείας στο τηλέφωνό του και ανέφερε αμέσως τις ανησυχίες του στην αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ωστόσο οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι είχαν τραπεί σε φυγή. "Οι έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη και οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας».

Ο Ζοέλιντον είναι το τελευταίο θύμα των παικτών Premier League που πέφτει θύμα διάρρηξης αυτή τη σεζόν, λίγες εβδομάδες αφότου ο Τζακ Γκρίλις είχε δει κι αυτός διαρρήκτες να εισβάλουν στο σπίτι του τα Χριστούγεννα, ενώ η οικογένειά του ήταν στο σπίτι του και τον παρακολουθούσε να παίζει.