Ζορίστηκε αλλά πανηγύρισε η Λέτσε, μοιρασιά στο Σαλέρνο
i

© Twitter

Ζορίστηκε αλλά πανηγύρισε η Λέτσε, μοιρασιά στο Σαλέρνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:47 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 23.09.2023

Η Λέτσε τα... βρήκε σκούρα κόντρα στη Τζένοα (1-0) όμως τελικά πανηγύρισε τη νίκη. Νωρίτερα η Σαλερνιτάνα έμεινε ισόπαλη με τη νεοφώτιστη Φροζινόνε (1-1), η οποία είχε το προβάδισμα από το 12.'

Η Λέτσε μπορεί να αγωνιζόταν από το 36' και έπειτα με παίκτη περισσότερο, όμως ζορίστηκε αρκετά ώστε να πάρει τη νίκη (1-0) εναντίον της Τζένοα. To «χρυσό γκολ» ήρθε από τον Ρεμί Ουντίν, ο οποίος αποτέλεσε και τον μόνο σκόρερ του αγώνα. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την πιο σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους να είναι η αποβολή του Μαρτίν. Ο παίκτης της φιλοξενούμενης είχε κίτρινη από το ένατο λεπτό και στο 36' είδε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Μεγάλη φάση το ματς δεν είχε ούτε στο δεύτερο μέρος, πέραν του τέρματος που πέτυχε ο Ουντίν στο 83'. Ο 26χρονος επιθετικός, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μοιρασιά στο Σαλέρνο

Νωρίτερα οι Σαλερνιτάνα και Φροζινόνε έμειναν στο 1-1, παρά το γεγονός πως η νεοφώτιστη ομάδα είχε το προβάδισμα από το 12ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το προβάδισμα, όμως η προσπάθεια του Καμπράλ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (10'). Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομανιόλι έκανε το 0-1, πιάνοντας μία κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή. 

Λίγο αργότερα ήρθε και το 0-2, όμως ο Κάσο ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα του ακυρώθηκε. Μέχρι τη λήξη του 45λεπτου οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτι, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Η Σαλερνιτάνα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52' ισοφάρισε με τον Καμπράλ, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: