Άνετη επικράτηση της Τορίνο - Στο «μηδέν» Βερόνα και Μπολόνια

Άνετη επικράτηση της Τορίνο - Στο «μηδέν» Βερόνα και Μπολόνια

Ορέστης Καδδάς 23:47 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 18.09.2023

Η 4η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη νίκη της Τορίνο με 3-0 μέσα στην έδρα της Σαλερνιτάνα και το 0-0 της Ελλάς Βερόνα με τη Μπολόνια.

Η Τορίνο άνοιξε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τη Serie A, νικώντας με 3-0 στην Σαλερνιτάνα, και έτσι ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Την αρχή την έκανε στο 15' ο Μποντζιόρνο, έπειτα από κόρνερ και εκμεταλλευόμενος αναμπουμπούλα στην περιοχή της ομάδας από το Σαλέρνο. Στη συνέχεια αυτός που ανέλαβε δράση ήταν ο Νεμάνια Ράντονιτς. Αρχικά στο 41' ο Σέρβος με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Οτσόα, που δεν είχε την καλύτερη θέση και διαμόρφωσε το 2-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε και πάλι από τον Ράντονιτς ο οποίος στο 50' με σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής έπειτα από ασίστ του Μπελανόβα έκανε το τελικό 3-0. Για την Σαλερνιτάνα πέρασε αλλαγή ο Γρηγόρης Κάστανος στο 67'.

Το τελευταίο ματς για την ημέρα και για την 4η αγωνιστική έγινε στη Βερόνα, μεταξύ της Ελλάς και της Μπολόνια.

Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες σε ένα αρκετά φτωχό παιχνίδι με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να μένει στον πάγκο για την ομάδα του Τιάγκο Μότα. Μεγαλύτερη «φάση» το ακυρωθέν γκολ του Ισάκ Χίεν στο 29' έπειτα από υπόδειξη του VAR για offside.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής: