«Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη»: Ο πατέρας του Μέσι βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

«Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη»: Ο πατέρας του Μέσι βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:18 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 09.05.2023

O πατέρας του Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον μέλλον του γιου του, λέγοντας πως ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία ομάδα.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε συμφώνησε για να πάει στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ, αλλά ο πατέρας του διέψευσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Το συμβόλαιό του Αργεντινού σταρ με τη Παρί Σεν ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν με το ενδιαφέρον πολλών ομάδων να αυξάνεται. 

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, έχει πλέον συμφωνηθεί η μεταγραφή του Μέσι στη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει υποστηριχθεί ότι θα ενταχθεί στην Αλ Χιλάλ με συμβόλαιο 600 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Ωστόσο ο πατέρας του Χόρχε απάντησε στους ισχυρισμούς και επέμεινε ότι τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. 

Ίλιγγος με όσα γράφουν οι Γάλλοι: «Ο Μέσι έκλεισε στην Αλ Χιλάλ με 400 εκατ. ευρώ ετησίως»
LIGUE 1

12:52 - 09.05.2023

Ίλιγγος με όσα γράφουν οι Γάλλοι: «Ο Μέσι έκλεισε στην Αλ Χιλάλ με 400 εκατ. ευρώ ετησίως»

Βέβαιη θεωρούν οι Γάλλοι την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί, όπου ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Σε μια ανάρτησή του πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, έλεγε: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανένα σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν θα ληφθεί πριν ο Λιονέλ ολοκληρώσει τη σεζόν. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα είναι καιρός να αναλύσουμε και να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.

Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορικά, ούτε υπογεγραμμένα, ούτε συμφωνημένα, και δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Μου φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τα μέσα ενημέρωσης όπου απαντούν, ότι υπάρχουν εκείνοι που εξαπατούν συνειδητά και εσκεμμένα, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους και θέλουν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κακόβουλη φήμη σε είδηση ή αυτοί που κατευθύνουν πληροφορίες υπέρ κάποιων και των συμφερόντων τους. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν αντιπαραθέτουν τις πληροφορίες... δεν θέλουν μια αλήθεια να καταστρέψει τις «ειδήσεις» τους». 

Το story του πατέρα του Μέσι: