Η Αλ Ιτιχάντ παρουσίασε τον Ζότα με ένα υπέροχο βίντεο (vid)

Το βίντεο παρουσίασης της Αλ Ιτιχάντ για τον Ζότα

i

PrtScr

Η Αλ Ιτιχάντ παρουσίασε τον Ζότα με ένα υπέροχο βίντεο (vid)

Κώστας Τόπας 08:27 - 04.07.2023

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζότα από την Σέλτικ.

Η αρχή έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ακολούθησε ο Ενκολό Καντέ και τώρα ο Ζότα. Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου ο οποίος αγωνιζόταν στην Σέλτικ.

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία παρουσίασε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα με ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο εμφανίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές (Μπενζεμά, Καντέ και Ζότα) ως φιγούρες σε τράπουλα και τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να χαμογελάει.

Οσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, η Σέλτικ γέμισε τα ταμεία της με 29 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ζότα, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Μπενφίκα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο Ζότα αποχωρεί από τους πρωταθλητές Σκωτίας μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο αφού αρχικά εντάχθηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα το 2021 πριν υπογράψει σε πενταετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Σημείωσε 15 γκολ και έδωσε 12 ασίστ την περασμένη σεζόν, καθώς η Σέλτικ κατέκτησε το τρεμπλ.

Μια σύντομη δήλωση της Σέλτικ αναφέρει: «Μετά από δύο σεζόν με τον σύλλογο, μία ως δανεικός από την Μπενφίκα και μία με πλήρες συμβόλαιο, ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο Ζότα άφησε τη Σέλτικ για να ενταχθεί στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, Αλ-Ιτιχάντ».