Συνεχίζεται το δράμα μεταξύ Παρί και Εμπαπέ: «Νομίζει ότι είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Συνεχίζεται το δράμα μεταξύ Παρί και Εμπαπέ: «Νομίζει ότι είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Κώστας Τόπας 12:56 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 26.05.2023
Αρκετά είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει ο Κιλιάν Εμπαπέ από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την απόφασή του να μείνει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενδέχεται να κυκλοφορεί ελεύθερος από το τέλος της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με την «Equipe», ο επιθετικός της Παρί έχει αποφασίσει να μην ασκήσει την οψιόν ενός επιπλέον έτους που ενσωματώθηκε κατά την ανανέωση του στις 21 Μαΐου 2022. Ο Γάλλος διεθνής έχει προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου για να ασκήσει αυτή την επιλογή, αλλά όλα δείχνουν ότι έχει πάρει ήδη την απόφασή του και μένει να την ανακοινώσει στους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου.

Γρήγορες ήταν οι αντιδράσεις στη Γαλλία, με διάφορα σχόλια για το τι μπορεί να κάνει ο Εμπαπέ αν δεν αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ο δημοσιογράφος του RMC, Ντανιέλ Ριόλο σχολίασε ότι «αγαπώ τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά αν φύγει, υπάρχουν άλλοι παίκτες, υπάρχουν πολλές ομάδες που κερδίζουν το Champions League χωρίς τον Κιλιάν  Πολλές ομάδες τα πάνε καλά χωρίς αυτόν. Πολλοί παίκτες μπορούν να τον αντικαταστήσουν».

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο Ριόλο θεωρεί ότι «είναι ένας παίκτης που πρέπει να δώσεις για μεταγραφή, ότι η εμμονή μπορεί να σε οδηγήσει να τον χάσεις δωρεάν και θα ήταν ολική εκτροπή». Ο Γάλλος δημοσιογράφος διαφωνεί επίσης με την εξουσία που έχει ο Εμπαπέ στην ομάδα: «Δεν πρόκειται να κατηγορήσω τον Εμπαπέ για τα πράγματα που έχουν κάνει οι προπονητές. Σήμερα είναι ο βασιλιάς, νομίζει ότι είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς».

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, τόνισε ότι ο σύλλογος πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσει τον παίκτη: «Μια αποχώρηση για τον Εμπαπέ από την Παρί χωρίς η ομάδα να βάλει χρήματα στα ταμεία της; Αυτό θα ήταν δραματικό. Έχουν ακόμη ένα χρόνο για να δώσουν διαφορετικές εγγυήσεις στον καλύτερο παίκτη του κόσμου»..