Άρης: Τα νέα πρόσωπα και η αλλαγή θέσεων
i

Πάλμα/©Intime

Άρης: Τα νέα πρόσωπα και η αλλαγή θέσεων

Αλέξης Σαββόπουλος 11:35 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 11.03.2023
Οι απουσίες ενδέχεται να οδηγήσουν σε ντόμινο εσωτερικών αλλαγών από την μέση και μπροστά εν όψει του αγώνα με τα Γιάννινα.

Σε μερική αναδιάταξη ρόλων είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί ο Τόλης Τερζής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας των δυο σημαντικών απουσιών που αντιμετωπίζει στο χώρο του κέντρου (θα απουσιάσουν Ρουπ και Ετέμπο). Οι σημαντικές αυτές απουσίες δυο πολύ επιδραστικών ποδοσφαιριστών ενδεχομένως να φέρουν και ένα ντόμινο εσωτερικών αλλαγών.

Οι προβληματισμοί αφορούν τον άξονα αφού είναι πολύ πιθανό ο Ντουκουρέ που προορίζεται για αντικαταστάτης του Ετέμπο να έχει δίπλα του τον Νταρίντα. Κάτι που σημαίνει ότι ο σχηματισμός θα μετατραπεί σε 4-2-3-1

Το ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Καμαρά. Υπάρχει η σκέψη αυτός να είναι ο Πάλμα που λόγω της ευχέρειας στο σουτ μπορεί να υποδεχθεί τις δεύτερες μπάλες και να γίνει περισσότερο απειλητικός από ότι στα άκρα. 

Σε αυτό το σενάριο ο Ματέο θα πάει στη μια πλευρά της επίθεσης με τον Καμάτσο να παίρνει μετά από ένα γύρο την ευκαιρία να παίξει βασικός (αριστερά). Μια ακόμη σίγουρη αλλαγή θα είναι η επιστροφή του Φαμπιάνο στο πλευρό του Μπράμπετς.