Φαμπιάνο: «Ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»
i

Φαμπιάνο/©Intime

Φαμπιάνο: «Ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, με δηλώσεις στη NOVA εν όψει του αυριανού (12/3) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για ευθύνη των ποδοσφαιριστών.

Για ατομική ευθύνη του ίδιου και των συμπαικτών του αλλά και την επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει ο Άρης στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει των πλει-οφ, έκανε λόγο ο Φαμπιάνο μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση: «Το αποτέλεσμα στη Λαμία ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Για να συνέλθουμε, ο τρόπος είναι να αντιδράσουμε γρήγορα και να επανέλθουμε στις νίκες. Στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και να νικήσουμε» τόνισε και στάθηκε στην σημασία να μην επαναλάβει η ομάδα του τα λάθη της Λαμίας: «Ασφαλώς! Είναι υποχρέωση όλων να βλέπουμε τα λάθη, όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν φτάνει, όμως, μόνο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Να είμαστε πιο παραγωγικοί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο ερχόμενο παιχνίδι. Όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να μένουμε ενωμένοι ως ομάδα, να συζητούμε τα λάθη, για να εμφανιζόμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα!».

Σχετικά με το πώς περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα, θυμήθηκε και το παιχνίδι του πρώτου γύρου λέγοντας: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία. Πράγματι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει καλά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο κι αυτό λέει πολλά. Το πιο σημαντικό για εμάς, όμως, είναι να βγάλουμε τη δική μας ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά να επιβεβαιώσουμε τη δική μας ποιοτική ανωτερότητα, για να πάρουμε τη νίκη. Κατ’ αρχάς, πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Στα Γιάννινα νικήσαμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο με μεγάλο σκορ, αλλά για ένα διάστημα στη διάρκεια του ματς υποφέραμε, κι αυτό δεν το ξεχνάμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλούς παίκτες σε κάποιες θέσεις, που πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι το κρίσιμο είναι να βγάλουμε την ποιοτική μας ανωτερότητα στο γήπεδο, για να φτάσουμε στη νίκη!».

Τέλος κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της σεζόν με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και εν όψει των πλει οφ ο Βραζιλιάνος υποστήριξε:

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε, αυτούς που περιμέναμε ότι θα είχαμε πάρει. Αυτό έχει βάλει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς τους παίκτες. Η πίεση αυτή, όμως, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να την αντέχουμε, αλλά και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Υποχρέωσή μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και την εικόνα μας. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε τώρα! Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ σημαντικό, θα έλεγα, εν όψει πλέι οφ. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα».