Η Μπράιτον απέκτησε με μεταγραφή τον γιατρό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Η Μπράιτον απέκτησε με μεταγραφή τον γιατρό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Δημήτρης Χούπης 18:51 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 19.05.2024

Η Μπράιτον κάνει βήματα μπροστά και έδωσε χρήματα για να αγοράσει τον γιατρό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Φλόριαν Πφαμπ!

Πιθανότατα δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κίνηση. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το γερμανικό Sky, ο γιατρός Φλόριαν Πφαμπ, επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα συνεχίσει στην Μπράιτον και την Premier League.

Ο 48χρονος κορυφαίος γιατρός θα αναλάβει όλη την ιατρική επιμέλεια για την αγγλική ομάδα. Τι το ιδιαίτερο έχει το γεγονός; Για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Πφαμπ, η Μπράιτον πλήρωσε κι ένα ποσό μεταγραφής της τάξης των 250.000 ευρώ!

Κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει ξαναγίνει και δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι υπηρεσίες του Πφαμπ για την ομάδα του περιζήτητου προπονητή της Μπράιτον, του Ιταλού Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος εκτός από την Άιντραχτ έχει εργαστεί και στη Μπάγερν Μονάχου.

Από το 2004 έως το 2009, ο γεννημένος στο Μόναχο γιατρός, ήταν στη Μπάγερν και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ίνγκολσταντ. Η Άιντραχτ τον προσέλαβε το 2019. Με τις μεθόδους του, ο Πφαμπ έκανε την ομάδα της Φρανκφούρτης να είναι ανάμεσα στα γκρουπ με τους λιγότερους μυϊκούς τραυματισμούς από όλες τις ομάδες της Bundesliga εδώ και χρόνια.

Η δίαιτα και η ρουτίνα του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι πριν από τους αγώνες είναι «τρελή»
PREMIER LEAGUE

14:12 - 30.04.2024

Η δίαιτα και η ρουτίνα του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι πριν από τους αγώνες είναι «τρελή»

Στα 37 του πλέον, ο Τζέιμι Βάρντι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με τη Λέστερ την οποία οδήγησε ξανά στα σαλόνια της Premier League, με τη ρουτίνα του πριν από τους αγώνες ωστόσο να είναι λίγο διαφορετική από τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Πφαμπ θα ξεκινήσει στη Μπράιτον στις αρχές Ιουλίου και ο διάδοχός του στην Άιντραχτ θα είναι ο Φαμπιάν Πλάχελ.