Δύο παίκτες της Φέγενορντ είναι «απελπισμένοι» να ακολουθήσουν τον Σλοτ στη Λίβερπουλ

Δύο παίκτες της Φέγενορντ είναι «απελπισμένοι» να ακολουθήσουν τον Σλοτ στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 11:04 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 17.05.2024

Δύο παίκτες της Φέγενορντ φέρονται να είναι «απελπισμένοι» να ακολουθήσουν τον Άρνε Σλοτ στο «Άνφιλντ» το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να αγωνίζονται στη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ και Φέγενορντ έχουν υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αποχωρήσει ο Άρνε Σλοτ από την ολλανδική ομάδα και να ενταχθεί στους «Reds» την επόμενη σεζόν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ετσι, όπως φαίνεται απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση και την επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ του Ολλανδού τεχνικού και της Λίβερπουλ. Ο Σλοτ βρίσκεται στη Φέγενορντ από το καλοκαίρι του 2021 μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ. Κατά την πρώτη του σεζόν έφτασε στον τελικό του Europa Conference League και τερμάτισε τρίτος στην Eredivisie.

Την περασμένη σεζόν, η Φέγενορντ κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας της Ολλανδίας πριν προσθέσει το Κύπελλο KNVB στη λίστα των διακρίσεών του αυτόν τον μήνα. Τα επιτεύγματά του στην ολλανδική πλευρά ήρθαν παράλληλα με μια θετική καθαρή δαπάνη, με την προπονητική και την ικανότητα του Σλοτ να βελτιώνει τους παίκτες να ανακοινώνονται ευρέως στη χώρα του.

Και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, δύο από τους σημερινούς παίκτες του θέλουν να μετακομίσουν μαζί του στο Μέρσεϊσαϊντ μόλις επιβεβαιωθεί επίσημα ο διορισμός του. Η «Telegraaf» ισχυρίζεται ότι ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο αμυντικός Λουτσάρελ Χεερτρούιντα, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το εκτός έδρας τέρμα της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 με την Γουέστ Χαμ στον λογαριασμό του.

Η ευελιξία του 23χρονου ήταν ένα βασικό πλεονέκτημα για τον Σλοτ , καθώς μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές ως μπακ ως σέντερ μπακ. Ο Ολλανδός διεθνής έχει επίσης αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή τερμάτων, καθώς έχει έξι γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ο Χεερτρούιντα είχε έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα της Λειψίας το περασμένο καλοκαίρι, η οποία είδε μια προσφορά που να απορρίπτεται από τη Φέγενορντ. Εκείνη την εποχή, ο ολλανδικός σύλλογος φέρεται να ζητούσε περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσει τον αμυντικό, ο οποίος πρόκειται να εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με την ολλανδική ομάδα.

Η «Telegraaf» αναφέρει επίσης ότι ο κεντρικός αμυντικός της Φέγενορντ, Ντέιβιντ Χάνκο, ήταν «τρελαμένος» με τη Λίβερπουλ από νεαρή ηλικία. Ο διεθνής Σλοβάκος, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, έχει συνδεθεί με τους Reds σε προηγούμενα παράθυρα και, στα 26 του χρόνια, θα μπορούσε να αποδειχθεί ο ιδανικός μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος μπαίνει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του. στο Άνφιλντ.

🔴«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!