Πρώην παίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Survivor! (vid)

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Survivor! (vid)

Sportal newsroom 18:32 - 05.12.2023

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σάββας Γκέντσογλου, ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο...

Οι ατήσεις για το νέο Survivor έχουν ξεκινήσει και είναι ήδη χιλιάδες, ενώ όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έχει πέσει το σύστημα αρκετές φορές εξαιτίας της συμμετοχής.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει κάποια ονόματα για την ομάδα των διασήμων να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ανάμεσα τους είναι ξανά κάποιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως ο Άρης Σοϊλέδης, που έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Σάββας Γκέντσογλου, που σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου», ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο για πρώτη φορά στη ζωή του, καθώς δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ξανά στο Survivor.

Πέρα από την ΑΕΚ, ο Έλληνας άσος έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού (Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Μπάρι, Χάιντουκ), αλλά και σε Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Λαμία, Μακεδονικό και Καβάλα. Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γκέντσογλου ήθελε πολύ να μπει στο Survivor και τις προηγούμενες χρονιές και τώρα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να αποτελέσει έναν από τους παίκτες των διασήμων.