Σοκ στις ΗΠΑ: Ο dealer του διάσημου ράπερ, Diddy, είναι πρώην μπασκετμπολίστας!

Σοκ στις ΗΠΑ: Ο dealer του διάσημου ράπερ, Diddy, είναι πρώην μπασκετμπολίστας!

Νίκος Καλαμπάκας 18:40 - 27.03.2024

O Μπρένταν Πολ, πρώην παίκτης του μπάσκετ συνελήφθη με την κατηγορία ότι προμήθευε ναρκωτικά τον Σον «Diddy» Κομπς.

Ο Μπρένταν Πολ, πρώην μπασκετμπολίστας, έχει συλληφθεί από ομοσπονδιακούς πράκτορες με την κατηγορία του εμπορίου ναρκωτικών στον τραγουδιστή Σον «Diddy» Κομπς. Ο 25χρονος άνδρας έπαιξε μπάσκετ στο πανεπιστήμιο των Συρακουσών και στο Φέρμοντ Στέιτ.

Ο Πολ συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό τζετ του διάσημου ράπερ. Μέσα στην τσάντα του 25χρονου άνδρας βρέθηκαν κοκαΐνη και καραμέλα μαριχουάνας.

Ο Μπρένταν Πολ έπαιξε 16 παιχνίδια (συνολικά 17 λεπτά) τη φανέλα του Syracuse από το 2018 μέχρι το 2020 μέχρι που μετακινήθηκε στο Φέρμοντ Στέιτ, στη δεύτερη κατηγορία του NCAA. Ο Πολ αγωνιζόταν ως γκαρντ. Αφού τελείωσε το κολέγιο κι αφού στο μπάσκετ δεν μπορούσε να κάνει καριέρα έστρεψε το βλέμμα του στη μουσική βιομηχανία. Εκεί, γνωρίστηκε με τον Σον «Diddy» Κομπς.

Ο ράπερ Diddy βρίσκεται στο επίκεντρο σεξουαλικού σκανδάλου. Ο 54χρονος άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Diddy, του οποίου το όνομα είναι Sean Love Combs κατηγορείται για βιασμούς και διακίνηση ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, σε ένα κύκλωμα που όπως φαίνεται εξαρθρώθηκε από τις αρχές. To FBI μάλιστα εισέβαλε στα σπίτια του. Ο 54χρονος ράπερ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι δίνοντας τροφή στις φήμες που τον θέλουν να διαφεύγει.

Tags: