Σακίρα για Πικέ: «Με τραβούσε προς τα πίσω»

Σακίρα

i

©PrtScr

Σακίρα για Πικέ: «Με τραβούσε προς τα πίσω»

Sportal newsroom 11:23 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 27.03.2024

Η Σακίρα σε συνέντευξή της στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον εξήγησε ότι ο λόγος που έκανε να βγάλει εφτά χρόνια δίσκο είναι ο χωρισμός της με τον Ζεράρ Πικέ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Σακίρα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The Tonight Show των ΗΠΑ όπου παρουσιάζει ο Τζίμι Φάλον και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση που είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, αλλά και για το πώς αυτή την εμπόδισε να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Η τρεις φορές νικήτρια Grammy, η οποία βρέθηκε στο late-night show για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια), είπε στον κωμικό ότι ο λόγος για το κενό επτά ετών μεταξύ της τελευταίας της συλλογής, El Dorado το 2017, ήταν τα γεγονότα με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

«Έβγαζα μουσική από εδώ και από εκεί, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς», μοιράστηκε η Κολομβιανή σούπερ σταρ. «Δεν είχα χρόνο. Ήταν ο παράγοντας του συζύγου».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Τώρα είμαι χωρίς σύζυγο. Ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω. Τώρα είμαι ελεύθερη! Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω!»

Η μουσικός συνέχισε να ανοίγεται στη συνέντευξη, μοιραζόμενη τη διαδικασία του πένθους και της ανάκαμψης. «Προσπαθούσα να ξαναχτίσω τον εαυτό μου και η μουσική ήταν η κόλλα, αλλά ένιωθα σαν να ήταν μια αλχημική διαδικασία κατά την οποία μετέτρεπα τον πόνο, το θυμό και την απογοήτευση σε δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα».

Στην συνέχεια, μίλησε για τα εναλλακτικά εξώφυλλα του νέου της άλμπουμ, τα οποία έχουν θέμα τους πολύτιμους λίθους. «Η ανθεκτικότητα ενός διαμαντιού. Γι' αυτό λοιπόν επέλεξα τη μεταφορά των πολύτιμων λίθων, λόγω της ανθεκτικότητας που έχουμε εμείς οι γυναίκες σήμερα όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε αντιξοότητες».

Ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα και με μία από τις καλύτερες φίλες της
SPORT+

09:44 - 22.01.2024

Ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα και με μία από τις καλύτερες φίλες της

Τον Ιούνιο του 2022 Πικέ και Σακίρα χώρισαν μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται να μην ήταν και τόσο πιστός στην τραγουδίστρια, με τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο αν και ως «πέτρα του σκανδάλου» παρουσιάζεται η Κλάρα Κία Μάρτι, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ένα νέο πρόσωπο, για να ρίξει και πάλι «λάδι στη φωτιά».

Η σταρ μίλησε επίσης για τις κοινωνικές προσδοκίες που τίθενται στις γυναίκες να κρύβουν τον πόνο τους και να συμμορφώνονται με ορισμένα πρότυπα θεραπείας, μια αντίληψη που απορρίπτει σθεναρά. Ο τίτλος του νέου της άλμπουμ ενσωματώνει αυτό το συναίσθημα, με την τραγουδίστρια να εξηγεί: «Τώρα είναι η σειρά των ανδρών (να κλάψουν). Τώρα οι γυναίκες (πρέπει) να αποφασίζουν πότε να κλαίνε, πώς να κλαίνε και μέχρι πότε. Κανείς δεν πρέπει να μας λέει πώς να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής».

Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2022. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ κατά τη διάρκεια της 11χρονης σχέσης τους, ωστόσο κατάφεραν να αποκτήσουν δύο γιους.