Αυτή είναι η πρώην του Νεϊμάρ που έβγαλε στη φόρα μηνύματα του Μέσι (pics)

Φερνάντο Κάμπος

i

© Instagram

Αυτή είναι η πρώην του Νεϊμάρ που έβγαλε στη φόρα μηνύματα του Μέσι (pics)

Πάνος Κορομηλάς 20:35 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 09.12.2023

Άνω - κάτω έγινε η ζωή του Μέσι και αφορμή στάθηκε η διαρροή μηνυμάτων του με δημοφιλή influencer, την οποία ζητούσε να γνωρίσει. Ποια είναι, όμως, η Φερνάντα Κάμπος που έβαλε... φωτιά στα προσωπικά του Αργεντίνου;

Σε μπελάδες βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στα social media η Φερνάντα Κάμπος, ο Αργεντινός σούπερ σταρ απάτησε τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούζο. Ειδικότερα Βραζιλιάνα δημοσίευσε μία συνομιλία τους στο Instagram, μέσω της οποία ο Αργεντίνος της ζήτησε συνάντηση λέγοντας: «Πού μπορώ να σε γνωρίσω; Μένεις στη Βραζιλία;»

Όπως ήταν, λογικό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την «αλμπισελέστε» βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω και της μεγάλης δημοφιλίας του. Ποια είναι όμως η Φερνάντα Κάμπος που έκανε άνω-κάτω τη ζωή του άσου της Ίντερ Μαϊάμι. 

Γνωστή influncer η Φερνάντα Κάμπος

Η Φερνάντα Κάμπος είναι μία γνωστή influencer και blogger στα social media, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο όχι μόνο για τον Μέσι αλλά και για τον Νεϊμάρ. Η ίδια εξέθεσε πρόσφατα τον σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ, για το γεγονός πως ήταν άπιστος προς την κοπέλα του, Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Η 26χρονη γεννήθηκε στο Κάμο ντο Ρίο Κλάρο της Βραζιλίας. Από το OnlyFans μέχρι τη συνεργασία της με δημοφιλείς οίκους μόδας, η Κάμπος έχει καθιερωθεί στη σκηνή του μόντελινγκ της Βραζιλίας τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, η ίδια έχει ενεργή παρουσία στα social media, τόσο ως μοντέλο όσο και ως influencer. Βεβαίως, τα περισσότερα χρήματα τα εισπράττει από το Only Fans, με την ίδια να αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς στην εν λόγω πλατφόρμα.

Tags: