Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Χάμες που έχει... ρίξει το OnlyFans - Της είχε ζητήσει τρίο ο Νεϊμάρ! (pics &vids)

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Χάμες που έχει... ρίξει το OnlyFans - Της είχε ζητήσει τρίο ο Νεϊμάρ! (pics &vids)

Sportal newsroom 18:44 - 06.12.2023

Πρώτο θέμα στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η σχέση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, με βολεϊμπολίστρια του OnlyFans...

Περνάει καλά στη Βραζιλία ο Χάμες Ροντρίγκες! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έφτασε στην ομάδα της Σάο Πάολο τον περασμένο Ιούλιο και από τότε έχει παίξει 14 παιχνίδια - εννιά ως βασικός - στα οποία σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Έξω από τα γήπεδα όμως καλοπερνάει ακόμα πιο πολύ...

Και αυτό γιατί έπιασε στα... δίχτυα του μία βολεϊμπολίστρια, η οποία έγινε διάσημη μέσω του OnlyFans και απολαμβάνουν τον έρωτα τους. Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο διήμερο στο Σάο Πάολο και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί τους.

Βέβαια και οι ίδιοι δεν το κράτησαν κρυφό, καθώς μοιράστηκαν πολλές φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers τους στα social media. Σε μία από αυτές η Κέι Άλβες ποζάρει με φανέλα της ομάδας που αγωνίζεται αυτόν τον καιρό ο σύντροφος της.

Η Άλβες σταμάτησε το βόλεϊ το 2022, έφτιαξε λογαριασμό στο OnlyFans και δήλωσε ότι βγάζει 50 φορές περισσότερα χρήματα από ότι στον αθλητισμό. Πλέον, είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο, που έχει 13,3 εκατ. ακόλουθους στo Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα είχα προκληθεί ξανά σάλος γύρω από το όνομα της, καθώς κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Big Brother της Βραζιλίας είχε αποκαλύψει ότι ο Νεϊμάρ είχε ζητήσει από την αδελφή της και εκείνη να κάνουν τρίο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εντυπωσιακής συντρόφου του Χάμες Ροντρίγκες, Κέι Άλβες: