Αβέβαιο το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στη Σάο Πάολο

Χάμες Ροντρίγκες

i

©Tourette Photography

Αβέβαιο το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στη Σάο Πάολο

Κώστας Τόπας 11:27 - 02.12.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Σάο Πάολο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες απέφυγε να επιβεβαιώσει τη συνέχειά του στο Σάο Πάολο για την επόμενη σεζόν, αν και τόνισε ότι είναι «ευτυχισμένος» στην πόλη της Βραζιλίας.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2024, στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μια μέρα είμαστε εδώ, μια άλλη μέρα είμαστε αλλού. Μου αρέσει να μιλάω για το παρόν και το παρόν είναι τώρα», είπε σε μια συνέντευξη στην «Ge».

Ερωτηθείς ξανά για το μέλλον του στη Σάο Πάολο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έσπειρε για άλλη μια φορά αμφιβολίες.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω γιατί, όπως είπα και πριν, το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ. Ελπίζω να μείνω, ναι, να βοηθήσω την ομάδα, αλλά το μέλλον, όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ. Μόνο ο Θεός ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες έφτασε στην ομάδα της Σάο Πάολο τον περασμένο Ιούλιο και από τότε έχει παίξει 14 παιχνίδια - εννιά ως βασικός - στα οποία σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Τους τελευταίους μήνες έχει κατακτήσει το Κύπελλο Βραζιλίας, αν και δεν έπαιξε λεπτό στους δύο τελικούς αγώνες με τη Φλαμένγκο.

Κατά τη γνώμη του, η Σάο Πάολο έχει την ομάδα για να «κάνει τα πράγματα καλά και να μπορέσει να κερδίσει το Copa Libertadores» το 2024, αφού «έχει πολύ καλούς, ποιοτικούς παίκτες», σύμφωνα με τον Χάμες.

«Αν μείνουν όλοι, νομίζω ότι μπορούν να φτάσουν στον τελικό», τόνισε ο πρώην παίκτης των Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Υπό αυτή την έννοια, ο Χάμες Ροντρίγκες σημείωσε ότι θα ήθελε να ενταχθεί στο κλαμπ των παικτών που έχουν κερδίσει το Libertadores και το Champions League, στο οποίο μόλις προσχώρησε ο Μαρσέλο, με τον οποίο μοιραζόταν τα αποδυτήρια σε Ρεάλ και Ολυμπιακό.

«Κέρδισα ήδη το Champions League», θα ήταν καλό να κερδίσω το Libertadores για να μπω σε αυτόν το κλειστό κλαμπ», κατέληξε ο Χάμες, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Φλουμινένσε.