Γουάντα Νάρα: «Ο Ικάρντι είχε τέσσερα κινητά γιατί χώριζε τις γυναίκες με βάση τις ηπείρους»

Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα

i

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι/ printscreen

Γουάντα Νάρα: «Ο Ικάρντι είχε τέσσερα κινητά γιατί χώριζε τις γυναίκες με βάση τις ηπείρους»

Γιάννης Λιβανός • 11:40 - 17.01.2024

Η σύζυγος του επιθετικού της Γαλατασαράι φέρνει στο φως της δημοσιότητας κάποιες πολύ προσωπικές πτυχές του Μάουρο Ικάρντι, μη διστάζοντας να τον εκθέσει.

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι πάντα εξέθεταν δημοσίως τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2014 και, εκτός από ιδιωτικές στιγμές ως αντρόγυνο, έχουν κοινές στιγμές και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό συμβαίνει μια και η Γουάντα Νάρα είναι η ατζέντισσά του Μάουρο Ικάρντι, εκπροσωπώντας τον στις επαφές που έχει στον ποδοσφαιρικό χώρο. 

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι ένα άκρως εκκεντρικό ζευγάρι που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως για θέματα που είναι περισσότερο εξωαθλητικά παρά οτιδήποτε άλλο.

Η Γουάντα Νάρα φρόντισε να αποκαλύψει για άλλη μία φορά πράγματα για τον άντρα της εκπλήσσοντας (ή όχι και τόσο), αναφερόμενη σε κάποια προσωπικά δεδομένα του Ικάρντι, όταν τον είχε πρωτογνωρίσει. Σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Rumis», στην οποία αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα «Sun», η σύζυγος του παίκτη λέει ότι ο επιθετικός της Γαλατασαράι «κοιμήθηκε με 200 γυναίκες πριν με παντρευτεί».

Στη συνέχεια η Γουάντα Νάρα πρόσθεσε ότι ο ποδοσφαιριστής όταν πρωτοέβγαιναν ραντεβού είχε τέσσερα κινητά λέγοντας: «Είχε τέσσερα κινητά επειδή χώρισε τις γυναίκες ανάλογα με τις ηπείρους. Είναι τρελό» αναφέροντας επίσης: «Ένα από αυτά ήταν το καλό κινητό, στο οποίο δεχόταν κλήσεις από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Τα άλλα τρία ήταν για τις γυναίκες».