Τότε θα γίνει ο γάμος Δ. Ματσούκα - Π. Κόκκαλη
i

/©Glomex

Τότε θα γίνει ο γάμος Δ. Ματσούκα - Π. Κόκκαλη

Sportal newsroom 08:53 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 16.11.2023

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης.

Στην εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (16/11) έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του γάμου της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: 

«Σήμερα η Espresso με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αποκαλύπτει και την ημερομηνία. Γίνεται πολύ σύντομα ο γάμος. 7 Δεκέμβρη. Άρα, χριστουγεννιάτικος γάμος, πολύ σύντομα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από εφτά χρόνια σχέσης. Το λέω γιατί χθες συζητούσαμε για το πόσα χρόνια είναι μαζί». 

Κόκκαλης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας με Μαρινάκη - Άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:22 - 04.10.2023

Κόκκαλης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας με Μαρινάκη - Άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την ΕΠΟ, για το πανό στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αναγγελία του γάμου του γιου του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη και της γνωστής ηθοποιού δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «ΦΩΣ» κι έγραφε: «Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».