Κόκκαλης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας με Μαρινάκη - Άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ»

Πέτρος Κόκκαλης

i

© Intime

Κόκκαλης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας με Μαρινάκη - Άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ»

Sportal newsroom 11:22 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 04.10.2023

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την ΕΠΟ, για το πανό στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως των σπορ», ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε όλα τα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε το πανό που ανέβηκε στη Λεωφόρο στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Δείτε ένα απόσπασμα όσων είπε στην εφημερίδα «Φως των σπορ»:

Για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ουδέν νεότερο...».

Για το αν κάνει πόλεμο η οικογένεια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό κι αν μπορούσε ο πατέρας του να ελέγξει τη διαιτησία: «Η οικογένεια Κόκκαλη είναι κατά του πολέμου. Και είναι γελοίο να το σκέφτεται κάποιος αυτό. Όσο για το άλλο που είπες, άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ...».

Για το τι έχει να χωρίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

Αν είναι υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας: «Ασφαλώς είμαι υπέρ. Δεν μπορεί η τρίτη ομάδα που μέσα στο γήπεδο -η ομάδα των διαιτητών- να μην είναι αναλόγως με τους ποδοσφαιριστές επαγγελματική. Από τότε που ήμουν πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ είχαμε κάνει προσπάθεια με την αύξηση των αποδοχών τους και την επιμόρφωσή τους. Πρέπει να αλλάξει επίσης η συνεργασία των ομάδων μεταξύ τους. Το ποδόσφαιρο είναι συνεταιρισμός. Είσαι τόσο καλός όσο και ο αντίπαλός σου».

Αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών των ομάδων».

Γιατί δεν μπορούν να βρουν οι παράγοντες έναν έντιμο Έλληνα κοινής αποδοχής κι αν υπάρχει τέτοιος: «Προφανώς υπάρχει έντιμος άνθρωπος. Και το τραπέζι υπάρχει. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τη συνεργασία των μεγάλων. Το να φτάσουμε στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για να στείλει διαιτητές, σίγουρα δεν είναι σοβαρή εικόνα για τη χώρα».

Για το αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός: «Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει».

Για το πανό στη Λεωφόρο και την τοποθέτησή του πως ήταν “ίσως η χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Γ' Ελληνική Δημοκρατία”: «Σίγουρα δεν εξέφραζε όλον τον Παναθηναϊκό αυτό το πανό. Το λεγόμενο οπαδικό κίνημα νομίζω ότι βρίσκεται σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο και πρέπει να το αντιμετωπίσουν συλλογικά οι ομάδες. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό».

Πέτρος Κόκκαλης: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ' Ελληνική Δημοκρατία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:09 - 26.09.2023

Πέτρος Κόκκαλης: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ' Ελληνική Δημοκρατία»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε μέσω των social media το πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Για το ποια θεωρεί τη χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Β' Ελληνική Δημοκρατία: «Η Δέσποινα Παπαδόπουλου με αυτά που είπε για την πορεία στο “Γουέμπλεϊ, ενδιάμεσα τη Β' και στη Γ' Δημοκρατία».

Αν έχει κλάψει για τον Ολυμπιακό και πότε: «Βεβαίως. Στον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για να κλαίμε. Ο Ολυμπιακός είναι για να χαιρόμαστε. Υπάρχουν άλλα στη χώρα για να κλαίμε».