Ο Βαμβακούλας πρωταγωνιστεί στο trailer του «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!»: «You φάουλ!» (vid)

Νίκος Βαμβακούλας

i

© PrtScr

Ο Βαμβακούλας πρωταγωνιστεί στο trailer του «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!»: «You φάουλ!» (vid)

Sportal newsroom 10:34 - 04.10.2023

Στη δημοσιότητα βγήκε το trailer του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!», με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Βαμβακούλα να πρωταγωνιστεί.

Όπως είναι γνωστό, την επόμενη Τετάρτη (11/10) θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!». Εδώ και λίγες ώρες έχει βγει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer, με τον Νίκο Βαμβακούλα να πρωταγωνιστεί. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία για να πάρει μέρος σε αυτό το ριάλιτι κι όπως είναι λογικό όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω του. 

Μάλιστα, στο trailer το οποίο προβλήθηκε, ο Βαμβακούλας μαζί με τη Ραχήλ Μακρή υποδύονται τους απαγωγείς, που βασανίζουν τα «θύματα» Γιώργο Λιανό και Καλομοίρα, με σκοπό να αποκαλύψουν τι θα δούμε αλλά και ποιοι συμμετέχουν στο ριάλιτι. Κάποια στιγμή, η κάμερα «πιάνει» τον πρώην ποδοσφαιριστή να λέει στον Γιώργο Λιανό το γνωστό... «You φάουλ!»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής απελευθερώθηκε από τα δεσμά του και παγίδευσε τους απαγωγείς, στέλνοντάς τους να βρουν τους υπόλοιπους. Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει την παρουσίαση του «I'm A Celebrity Get Me Out Of Here». Στο πλευρό του θα βρίσκεται σε ρόλο-έκπληξη η Καλομοίρα, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο.