Ο Νίκος Βαμβακούλας συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Νίκος Βαμβακούλας

i

Νίκος Βαμβακούλας/ ©Intime

Ο Νίκος Βαμβακούλας συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Sportal newsroom 15:06 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 19.09.2023

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκος Βαμβακούλας έχει έρθει σε συμφωνία για να πάρει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τίτλο "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here".

Οι τηλεθεατές μετρούν αντίστροφα προκειμένου να δουν στις οθόνες τους το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τίτλο "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here". Όπως αναμένεται στην Καραϊβική να βρεθούν αρκετοί διάσημοι προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό. 

Όπως «έσκασε» τις τελευταίες ώρες το «παρών» στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα δώσει ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Νίκο Βαμβακούλα, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια έπαιξε και σε Ιωνικό, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Ποδοσφαιριστής σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να πάει στο Love Island και παραλίγο να κερδίσει
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:09 - 08.04.2023

Ποδοσφαιριστής σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να πάει στο Love Island και παραλίγο να κερδίσει

Ένας ποδοσφαιριστής στην Αγγλία αποφάσισε να κάνει μία μικρή παύση από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Love Island», το οποίο παραλίγο να κερδίσει.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει την παρουσίαση του "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here". Μαζί του θα βρίσκεται σε ρόλο-έκπληξη η Καλομοίρα, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Tags: