Αυτό είναι το ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Μίλτος Τεντόγλου (pics)

Αυτό είναι το ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Μίλτος Τεντόγλου (pics)

Στέλιος Βαρδάκης 10:47 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 05.03.2024

Δείτε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, για να μετακινείται στην καθημερινότητά του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστεψε στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στη Γλασκώβη, έχοντας στις αποσκευές του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 8,22 μέτρα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ιταλό, Ματέο Φουρλάνι και στην τρίτη τον Τζαμαϊκανό, Κάρεϊ ΜακΛέοντ.

Ο Τεντόγλου πέρα από τις επιτυχίες εντός του στίβου έχει καταγράψει επιτυχίες και εκτός αυτού, συνάπτοντας ορισμένες σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που είναι απόρροια των εξαιρετικών του επιδόσεων και του ισχυρού brandname που έχει καταφέρει να «χτίσει» μέσα από αυτές.

Μία από τις εμπορικές του συμφωνίες είναι με την εταιρία Kosmocar-Skoda όπου οδηγεί τα μοντέλα αυτοκινήτων της. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, ο Έλληνα Ολυμπιονίκης μετακινείται στη καθημερινότητά του με το Skoda Enyaq iV, το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Το ENYAQ iV βασίζεται στην πλατφόρμα MEB την οποία έχει δημιουργήσει ο Όμιλος VAG. Το μήκος του είναι 4.649 mm, το πλάτος του 1.879 mm, το ύψος του 1.616 mm, ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα 2.765 mm. Η τύπου «skateboard» πλατφόρμα επιτρέπει την ύπαρξη τριών διαφορετικών μπαταριών σε ό,τι αφορά στην ενεργειακή χωρητικότητά τους, με τη μέγιστη αυτονομία να φτάνει στα 510 km κατά «WLTP» 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τον Τεντόγλου και το νεό του αυτοκίνητο: