Νίκος Παππάς: «Έχω πληρώσει περισσότερα για τον σκύλο μου, παρά για τις συντρόφους μου»

Νίκος Παππάς: «Έχω πληρώσει περισσότερα για τον σκύλο μου, παρά για τις συντρόφους μου»

Sportal newsroom 14:13 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 07.01.2024

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Νίκος Παππάς για τα σκυλιά του.

Για τη σχέση του με τα δύο σκυλιά, τον Αλέκο και τον Μάριο μίλησε ο Νίκος Παππάς. Ο πρώην μπασκετμπολίστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μουσούδες» στο Action 24 για τη φιλοζωία.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «παιδιά» τα δύο σκυλιά του και αποκάλυψε ότι ο Μάριος είναι... πιο ζημιάρης. «Ο Μάριος ερχόταν μαζί μου παντού, μέχρι και στο ποτό μου το βράδυ. Θα ήταν δύσκολη πίστα να πάω με τον Αλέκο. Ο Μάριος ήταν ζημιάρης, έχει φάει φαγητά διπλανών, έχω πληρώσει για τον Μάριο περισσότερα από όσα έχω δώσει σε συντρόφους μου σε εξόδους μας», είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας στο κλείσιμο της συνέντευξης.

«Ο Αλέκος είναι κοντά ενός και ο Μάριος είναι δέκα και κάτι ετών. Ο πατέρας μου είναι δραστήριος με τα ζωάκια, μαζεύει αδέσποτα, ακόμα και περιστέρια ταΐζει άρα σαν οικογένεια είχαμε την εμπειρία και εξοικειωθήκαμε», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς για τη σχέση του με τα ζώα.

«Όταν πρωτοπήγα στον Παναθηναϊκό και έπρεπε να κλείνομαι σπίτι λόγω υποχρεώσεων ένας φίλος μου πήρε ένα μαύρο λαμπραντόρ, είδα ότι ήταν ευχάριστος και μου άρεσε και απευθύνθηκα στον ίδιο άνθρωπο, δεν ήξερα ακόμα τη διαδικασία των υιοθεσιών», σχολίασε ο πρώην μπασκετμπολίστας.

Ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου ο Νίκος Παππάς - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη
SPORT+

09:25 - 04.01.2024

Ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου ο Νίκος Παππάς - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς κι η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ζευγάρι και σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» υποδέχθηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

«Νιώθω ότι είναι τα παιδιά μου, μια αγκαλιά με τα δυο αυτά πλάσματα είναι αγχολυτική, είναι η ξεκούρασή μου μέσα στη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

«Τη φιλοζωία τη βλέπω σαν καθήκον. Νιώθω ότι έχω ανάγκη να τα προστατέψω, τα βλέπω τι μου παρέχουν και νιώθω ότι πρέπει να δώσω κάτι πίσω. Έχω ευαισθητοποιηθεί περισσότερο εδώ με την συνύπαρξή μου με τα "παιδιά"», τόνισε ο πρώην αθλητής.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ