Παππάς στο Sportal: «Βρώμικος ο χώρος της δημοσιογραφίας, δεν μετάνιωσα για το ξέσπασμα μετά τη Φενέρ»

Νίκος Παππάς

i

Νίκος Παππάς/©Tourette Photography

Παππάς στο Sportal: «Βρώμικος ο χώρος της δημοσιογραφίας, δεν μετάνιωσα για το ξέσπασμα μετά τη Φενέρ»

Sportal newsroom 16:45 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 10.12.2023

Ο Νίκος Παππάς μίλησε αποκλειστικά στο Sportal και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με τους δημοσιογράφους, σε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Στη συνέντευξη - ποταμό που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πάλλα, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχε ξεσπάσει εναντίον δημοσιογράφων:

- Μεγάλη συζήτηση έγινε για το ξέσπασμα σου μετά το τρίποντο με την Φενέρμπαχτσε που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, όπου απευθύνθηκες στους δημοσιογράφους με τον τρόπο που το έκανες; Έχεις μετανιώσει γι’ αυτό;

«Όχι, αν είναι δυνατόν! Όχι φυσικά. Ίσα-ίσα με το πέρασμα του χρόνου καταλαβαίνω ότι ο συγκεκριμένος κλάδος προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους υπάρχουν αν όχι εξαιρέσεις υπάρχουν αρκετοί που κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια. Είναι ένας χώρος ολίγον τι βρώμικος. Το βλέπω και στα πολιτικά με τα συστημικά μέσα με αυτά που μας πασάρουν τώρα που ασχολούμαι περισσότερο, αλλά και στον αθλητισμό. Όχι προφανώς δεν μετάνιωσα, δε νομίζω ότι έκανα και κάτι. Απευθύνθηκα σ’ αυτούς όπως απευθύνονταν και αυτοί σε μένα».

Tags: