Αιώνιος φοιτητής... κυριολεκτικά: Πόσα χρόνια φοιτά στη Νομική ο Νίκος Παππάς

Αιώνιος φοιτητής... κυριολεκτικά: Πόσα χρόνια φοιτά στη Νομική ο Νίκος Παππάς

Sportal newsroom 11:48 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 05.02.2024

Ο 34χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς μπήκε στην Νομική το 2008, χωρίς εξετάσεις, λόγω της 2ης θέσης της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό και δεν είχε εμφανιστεί καν στη σχολή του τα χρόνια όπου έκανε καριέρα ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

«Χαμός» έχει γίνει στο διαδίκτυο μετά την εμφάνιση του Νίκου Παππά σε συνέλευση της Νομικής Αθηνών. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είχε το δικαίωμα μιας και μπήκε στην Νομική το 2008, χωρίς εξετάσεις, λόγω της 2ης θέσης της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό. Βέβαια δεν είχε εμφανιστεί καν στη σχολή του τα χρόνια όπου έκανε καριέρα ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Ο Νίκος Παππάς από τότε είναι για 16 χρόνια και για 30 εξάμηνα ακόμα... φοιτητής. Κυριολεκτικά αιώνιος φοιτητής! 

Μέσα από το X (πρώην Twitter), αρκετοί λογαριασμοί σχολίασαν έντονα την παρουσία του στη συνέλευση της Νομικής Αθηνών Ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε κι αποκάλυψε πώς είχε κάθε δικαίωμα να παρίσταται εκεί ακριβώς γιατί είναι ενεργός φοιτητής της σχολής, καθώς είχε εισαχθεί το 2008 αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει τις σπουδές του, αφού αφιερώθηκε στην επαγγελματική του καριέρα.

Συγκεκριμένα μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, θέλησε να επικρίνει όσους ανέδειξαν ότι είναι ακόμα φοιτητής, ενώ την ίδια στιγμή αναρωτήθηκε «Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }