Η Ολίβια Νταν αναστάτωσε το instagram με τη στολή της για το Halloween
i

©livvydunne

Η Ολίβια Νταν αναστάτωσε το instagram με τη στολή της για το Halloween

Sportal newsroom 09:57 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 03.11.2023

Η Ολίβια Νταν αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες φορώντας μία στολή από το Game of Thrones ενόψει του Halloween.

Το Halloween στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι παράδοση, ενώ τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη γιορτή έχει βγει και προς τα έξω, αφού σε όλο τον πλανήτη, ο κόσμος ντύνεται με περίεργα κοστούμια για να τη γιορτάσει. Έτσι και η Ολίβια Νταν

Η διάσημη Αμερικανίδα γυμνάστρια δεν γινόταν να μην γιορτάσει το Halloween και μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε γνωστό και το τι φόρεσε. Η Νταν λοιπόν ντύθηκε Daenerys Targaryen από τη γνωστή σειρά Game of Thrones αναστατώνοντας τους ακόλουθούς της. 

Οι followers της όπως είναι λογικό άρχισαν να σχολιάζουν, άλλοι λίγο πιο... περίεργα κι άλλοι πιο χιουμοριστικά. «Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις», είπε ένας, ενώ ακόμα ένας άλλος σχολίασε, «Ουπς μόλις έριξες το ίντερνετ». 

«Δεν έχω δει ποτέ τη σειρά, αλλά μπορεί να τη δω τώρα», έγραψε ένας ακόμα. Σαν να μην έφτανε αυτό η Ολίβια Νταν ανέβαζε την ίδια ώρα story, προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση στους ακόλουθούς της.