Ολίβια Νταν: Η εντυπωσιακή και εκατομμυριούχος αθλήτρια της γυμναστικής είναι στο top 50 των αθλητών με τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media

Ολίβια Νταν: Η εντυπωσιακή και εκατομμυριούχος αθλήτρια της γυμναστικής είναι στο top 50 των αθλητών με τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media

Sportal newsroom 11:30 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 29.07.2023

Η Ολίβια Νταν είναι ένα από τα πιό ανερχόμενα και λαμπρά αστέρια της γυμναστικής στις ΗΠΑ και βλέπει το όνομά της να φιγουράρει δίπλα σε αυτά του Τάιγκερ Γούντς και του Λιονέλ Μέσι στη λίστα με τους αθλητές με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Το όνομα Ολίβια Νταν μπορεί στην Ελλάδα να μην λέει κάτι σε πάρα πολλούς στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται για ένα πραγματικό φαινόμενο. H 20χρόνη είναι ήδη εκατομμυριούχος χάρη σε μερικές πολύ σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που έχει συνάψει. Ανάμεσά τους και η εμφάνισή της σε πολλά διαφημιστικά της Μοτορόλα αλλά και σε εξώφυλλα για το Sports Illustrated.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα εγκαινίασε και το δικό της ταμέιο, το «The Livvy Fund» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Λουισιάνα. Στόχος της Λίβι, όπως την φωνάζουν είναι να αν βοηθήσει άλλες γυναίκες αθλήτριες του κολλεγιακού επιπέδου. 

Όλες τις αυτές οι επιτυχίες σε συνδυασμό με τη εντυπωσιακή της εμφάνιση έχουν εκτοξεύσει τους ακολούθους της σε TikTok και Instagram με την νεαρή Αμερικανίδα να έχει 7,6 εκ. στο πρώτο και 4,3 εκ. στο δεύτερο. Ο Λιονέλ Μέσι από μεριάς του έχει τον τεράστιο αριθμό των 480 εκ. ακολούθων στο Instagram ενώ ο Τάιγκερ Γούντς «μόλις» 3,2 εκ. Επίσης, σύμφωνα με το «Sports Illustrated» βρίσκεται στη λίστα με τους 50 αθλητές που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή.

Η ίδια δήλωσε πως: «Θέλω να συνεχίσω να ανυψώνω τα γυναικεία αθλήματα συνολικά ώστε να λάβουν την ίδια δημοτικότητα με τα ανδρικά, όπως και αξίζουν. Κάνουμε ίση δουλειά, βάζουμε τον ίδιο χρόνο στην προπόνηση κάθε μέρα, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε και την ίδια αναγνώριση».

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)
REST OF THE WORLD

10:12 - 17.07.2023

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς που κατέκλυσαν το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι για να τον υποδεχθούν, ωστόσο η παρουσιάστρια Μελίσα Ορτίζ ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Η επιτυχία της αυτή πάντως έχει φέρει και αρκετά προβλήματα στην ίδια, καθώς η ξαφνική φήμη που απέκτησε την έχει εκθέσει και σε πολλά άτομα που τις στέλνουν απειλητικά και διάφορα ενοχλητικά μηνύματα. Ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις με «φαν» της που την ακολουθούσαν και την ενοχλούσαν.