Εστρέλα Νούρι: Η σύντροφος του Ουόκαπ είναι ηθοποιός και εντυπωσίασε το ΣΕΦ

Εστρέλα Νούρι: Η σύντροφος του Ουόκαπ είναι ηθοποιός και εντυπωσίασε το ΣΕΦ

Sportal newsroom 14:27 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 27.10.2023

H 29χρονη Τεξανή ηθοποιός και μοντέλο Εστρέλα Νούρι βρέθηκε στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του αγαπημένου της, Τόμας Ουόκαπ.

O Τόμας Ουόκαπ διανύει μία ακόμα εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ που παίζει ακατάπαυστα και ο οποίος έχει δηλώσει πως «Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω 40 (λεπτά)», ήταν καθοριστικός σε ένα ακόμη ματς των «ερυθρόλευκων». 

Ο Ουόκαπ ολοκλήρωσε το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές έχοντας τέσσερις πόντους (2/2 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και παίζοντας για ακόμη μια φορά εξαιρετική άμυνα και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη του Ολυμπιακού

Στο πλευρό του γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (26/10) κι η σύντροφός του. Η Εστρέλα Νούρι βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ για να δει από κοντά τις προσπάθειες του αγαπημένου της μαζί με τους συντρόφους των Σακίλ ΜακΚίσικ και Τζορτζ Πάπας, με τις οποίες κάνει πολλή παρέα.

Η 29χρονη με ρίζες από το Ιράν, ο οποία έχει ένα εκατομμύριο followers στο instagram,  έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, αλλά ασχολείται με το μόντελινγκ, την ηθοποιία, το τραγούδι και το stand-up comedy, ενώ έχει συμμετάσχει σε δημοφιλείς σειρές, ταινίες και video clips. 

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της

Tags: