Σύζυγος Παπαπέτρου: «Είχαμε δεχτεί απειλές επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής - Υπάρχει φόβος λόγω του παιδιού» (vid)

Λαζάρου - Παπαπέτρου

i

© Intime

Σύζυγος Παπαπέτρου: «Είχαμε δεχτεί απειλές επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής - Υπάρχει φόβος λόγω του παιδιού» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:25 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 17.05.2024

Η σύζυγος του Τάσου Παπαπέτρου, Μάρτζυ Λαζάρου, μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε η οικογένεια του διαιτητή.

Η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του Τάσου Παπαπέτρου, Μάρτζυ Λαζάρου, προχώρησε σε... αποκαλύψεις.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η οικογένεια του διεθνή ρέφερι δέχτηκε απειλές στο πρόσφατο παρελθόν.

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:29 - 07.04.2024

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ δεν «λύγισε» στην «OPAP Arena» και κράτησε την κορυφή της Stoiximan Super League, αφήνοντας την ΑΕΚ δεύτερη. Την πρώτη θέση πλησίασε ο Παναθηναϊκός, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά.

Έχω εξοικειωθεί με αυτό, ο φόβος ήταν 50-50. Όταν τον γνώρισα ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον γνώρισα έτσι. Είναι κάτι οικείο που δεν ξέρεις που θα φτάσει. Είχες το φόβο και επειδή έχουμε παιδί, αν ήμουν εγώ με τον Τάσο μόνοι μας θα ήταν αλλιώς. Είχαμε προστασία, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί, ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς, όχι τόσο για εκείνον, είναι κάτι που κι αυτός δεν το αντέχει».

Για το αν του έχει ζητήσει να εγκαταλείψει τη διαιτησία: «Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει, γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής, από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση, δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ».