Παντρεύτηκαν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα - Το εντυπωσιακό νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα - Το εντυπωσιακό νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Sportal newsroom 10:05 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 02.12.2023

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης την Παρασκευή (1/12) μετά από σχέση περίπου επτά ετών. Το νυφικό που επέλεξε η γνωστή ηθοποιός κι οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε στενό κύκλο, καθώς καλεσμένοι ήταν 60 άτομα. Ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, αλλά και οι συμπρωταγωνιστές της Δήμητρας Ματσούκα στην θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τη νύφη κι ανέβασαν τα στιγμιότυπα σε Instagram stories. «Το δώσαμε το κορίτσι. Το πρωί γάμος, το βράδυ παράσταση» έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Το νυφικό της Δήμητρας Ματσούκα 

Όπως φαίνεται παρακάτω, η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε ένα μακρύ, λευκό νυφικό σε στενή γραμμή που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Είχε κλειστό λαιμό και μακριά μανίκια, τo πάνω μέρος του ήταν δαντελένιο και είχε μία διακριτική ουρά στο τελείωμα.

Tags: