Το μήνυμα της πιο σέξι τενίστριας του κόσμου μετά τον τραυματισμό που είχε σε τροχαίο

Το μήνυμα της πιο σέξι τενίστριας του κόσμου μετά τον τραυματισμό που είχε σε τροχαίο

Sportal newsroom 11:32 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 07.12.2023

Η Αμερικανίδα τενίστρια, Ραχήλ Στούλμαν αποκάλυψε ότι πριν μερικές εβδομάδες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Η Ραχήλ Στούλμαν, η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στο χώρο του τένις όσο και σε αυτό των social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ενεπλάκη σε τροχαίο πριν από μερικές εβδομάδες και ότι τραυματίστηκε. Η Αμερικανίδα, η οποία θεωρείται η πιο σέξι τενίστρια του κόσμου έχει περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στο Instagram και μοιράστηκε μαζί τους μία φωτογραφία που φοράει ένα κολάρο στο λαιμό. 

H σέξι δημοσιογράφος που έχει «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό του Φρανκ Καμίνσκι της Παρτίζαν
EUROLEAGUE

11:42 - 19.10.2023

H σέξι δημοσιογράφος που έχει «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό του Φρανκ Καμίνσκι της Παρτίζαν

Το καλοκαίρι που μας πέρασε λίγο πριν πάρει την απόφασή του να αποδεχθεί την προσφορά της Παρτίζαν και να παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στην Ευρώπη, ο Φρανκ Καμίνσκι νυμφεύτηκε την όμορφη δημοσιογράφο, Άσλεϊ Μπριούερ. Το βράδυ της Πέμπτης (19/10, 21:15, Novasports Prime) ο πρώην ΝΒΑer θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Συγκρατήστε τον εαυτό σας.. δεν είναι η συνηθισμένη μου ανάρτηση, αλλά ήθελα να μοιραστώ μια ενημέρωση για τη ζωή μου - πριν από λίγο καιρό είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Υποβλήθηκα σε εγχείρηση αντικατάστασης πρόσθιου αυχενικού δίσκου για να αφαιρέσω τον δίσκο C5-C6 στον λαιμό μου και να τον αντικαταστήσω με ένα τεχνητός δίσκο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στον χειρουργό μου και σε όλο το προσωπικό της Νέας Υόρκης που με φρόντισαν όσο το δυνατόν καλύτερα και έκαναν αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη», έγραψε ευχαριστώντας τους γιατρούς που τη φρόντισαν στο νοσοκομείο.

Tags: