O Σακίλ Ο'Νιλ θα παίξει μουσική σε φεστιβάλ της Ρουμανίας μαζί με τους Massive Attack και τους Queens of the Stone Age

O Σακίλ Ο'Νιλ θα παίξει μουσική σε φεστιβάλ της Ρουμανίας μαζί με τους Massive Attack και τους Queens of the Stone Age

Γιώργος Γαβριλάκης 15:07 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 06.12.2023

Ο θρυλικός σέντερ του ΝΒΑ, γνωστός στον χώρο της μουσικής ως DJ Diesel και περιβόητος ως Σακίλ Ο'Νιλ, θα λάβει μέρος στο φεστιβάλ Electric Castle στη Ρουμανία (17-21 Ιουλίου 2024), στο οποίο συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως οι πατριάρχες του trip hop, Massive Attack, οι QOTSA και πολλοί ακόμα...

To καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σακίλ Ο'Νιλ επισκέφθηκε τη Μύκονο και συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Πήρε τον... αέρα του στο νησί των Ανέμων, πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές -από τις αμέτρητες που βιώνει, ειδικά από το 2011 και μετά όταν και σταμάτησε το μπάσκετ- αλλά ταυτόχρονα έπαιξε και μουσική σε φημισμένο night club της περιοχής. Με το αζημίωτο φυσικά! 

Ο θρυλικός σέντερ έβγαλε αμέτρητα εκατομμύρια δολάρια που προέκυψαν από τα αγωνιστικά του χαρίσματα και την αποτελεσματικότητά του στα 19 ενεργά του χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ εδώ δύο δεκαετίες τουλάχιστον έχει πολυποίκιλη επιχειρηματικά δραστηριότητα. Το... χούι του όμως, είναι η μουσική και έχει δημιουργήσει μία persona που φιλοξενείται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Αμερική, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και με την Ευρώπη. 

Μάλιστα, ανακοινώθηκε, πως θα λάβει μέρος στο Electric Castle, ένα φεστιβάλ μουσικής που θα διοργανωθεί στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Τρανσυλβανία, το καλοκαίρι του 2024 (από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου) και το όνομά του ως DJ Diesel φιγουράρει στο πρόγραμμα. 

Ο Σακίλ Ο'Νιλ αποκάλυψε πόσα κιλά ζύγιζε κατά τη διάρκεια της καριέρας του - Το νούμερο είναι απίστευτο κι όμως... αληθινό!
NBA

15:03 - 29.10.2023

Ο Σακίλ Ο'Νιλ αποκάλυψε πόσα κιλά ζύγιζε κατά τη διάρκεια της καριέρας του - Το νούμερο είναι απίστευτο κι όμως... αληθινό!

Όταν εμφανίστηκε στο ΝΒΑ το 1992, ο Σακίλ Ο'Νιλ, με μπόι στα 216 εκατοστά, θυμήθηκε πως «είχα βάρος 133 κιλά». Επτά χρόνια αργότερα είχε ξεπεράσει τα 174, ενώ στο πικ της καριέρας του με τους Λέικερς όταν ανέβαινε στη ζυγαριά εκείνη... αναστέναζε πριν δείξει 188,2!

Στη λίστα πάντως, δεσπόζουν τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Massive Attack, που στις 17 Ιουλίου θα παίξουν στο Release Athens και ακολούθως θα αναχωρήσουν για την Ρουμανία, εκεί που εκτός του Σακίλ Ο'Νιλ θα συναντήσουν (μεταξύ άλλων) τους Queens of the Stone Age και τους Bring me the Horizon