«Σε μια μέρα στο OnlyFans, έβγαλα περισσότερα από όσα είχα σε όλη την καριέρα μου στο MMA»

«Σε μια μέρα στο OnlyFans, έβγαλα περισσότερα από όσα είχα σε όλη την καριέρα μου στο MMA»

Sportal newsroom 11:06 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 11.11.2023

Η Πέιτζ Βανζάντ αποκάλυψε ότι έβγαλε περισσότερα χρήματα σε μία μέρα στο OnlyFans από όσα σε όλη της στην καριέρα στο MMA.

Η Πέιτζ Βανζάντ έχει αποτελέσει εδώ και καιρό αντικείμενο κριτικής για την απόφασή της να ενταχθεί στο OnlyFans. Μπορεί να είναι ασυνήθιστο, αλλά η Βανζάντ είναι πολύ πιο δημοφιλής ως μοντέλο από ό,τι ως μαχήτρια του ΜΜΑ, παρά το γεγονός ότι κέρδισε πολλούς αγώνες και παράλληλα πολλούς θαυμαστές. 

Η 29χρονη αθλήτρια ασχολούνταν με την πάλη έξι χρόνια, όταν το 2020 αποφάσισε να ανοίξει έναν λογαριασμό OnlyFans . Δήλωσε μάλιστα «βασίλισσα των OnlyFans», χρεώνοντας στους followers της μηνιαία αμοιβή 9,99 δολαρίων το μήνα για να έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό της περιεχόμενο. Πρόσφατα σε μια συνέντευξη για το podcast του Barstool Sports «Only Stans», η Βανζάντ αποκάλυψε τα χρήματα που βγάζει μοιράζοντας προκλητικές φωτογραφίες της.

«Το OnlyFans ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματός μου. Θα έλεγα ότι, συνδυαστικά, ξεπερνά αυτό που έβγαλα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στην πάλη. Είναι ξεκάθαρο ότι κέρδισα περισσότερα χρήματα σε 24 ώρες στο OnlyFans από όσα έβγαλα σε ολόκληρη την καριέρα μου στην πάλη», είπε η Βανζάντ. 

Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Η Άμπερ Ο' Ντόνελ και η Γουίτνει Τζονς άφησαν για λίγο στην άκρη το περιεχόμενο τους στο Only Fans, με σκοπό να μονομαχήσουν μεταξύ τους στο ρινγκ. Κατά τη διάρκεια της ζυγομέτρησης, μάλιστα, έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί η μία στην άλλη.

Η Βανζάντ ιστεύει ότι η καριέρα της στο ΜΜΑ την έκανε γνωστή και η μετέπειτα δουλειά της OnlyFans την έκανε απίστευτα πλούσια.

Tags: