Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Η Άμπερ Ο' Ντόνελ και η Γουίτνει Τζονς

i

© SS Instagram

Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Sportal newsroom 20:57 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 15.07.2023

Η Άμπερ Ο' Ντόνελ και η Γουίτνει Τζονς άφησαν για λίγο στην άκρη το περιεχόμενο τους στο Only Fans, με σκοπό να μονομαχήσουν μεταξύ τους στο ρινγκ. Κατά τη διάρκεια της ζυγομέτρησης, μάλιστα, έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί η μία στην άλλη.

Η Άμπερ Ο' Ντόνελ και η Γουίτνει Τζονς βιοπορίζονται κατά κύριο λόγο από τους λογαριασμούς τους στους Only Fans, προσφέροντας περιεχόμενο ενηλίκων σε εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους τους. Ωστόσο, αμφότερες ασχολούνται και με άλλα πράγματα, εκ των οποίων το ένα είναι το kick boxing.

Oι δύο τους, λοιπόν, έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ, με αφορμή τους ημιτελικούς του τουρνουά Kingpyn Boxing High Stakes. Δυστυχώς για το δίδυμο, η αναμέτρηση της αφορούσε την ομάδα των ηττημένων γυναικών, με αποτέλεσμα να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το παθιασμένο φιλί

Το σύνηθες μετά τη ζυγομέτρηση είναι οι δύο αθλητές να βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο και ενίοτε να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, το λεγόμενο «trash talking». Όμως στην περίπτωση των Ο' Ντόνελ και Τζονς, οι συνθήκες ήταν λίγο διαφορετικές. Λίγο μετά τη διαδικασία, η πρώτη έδωσε στη δεύτερη ένα πεταχτό φιλί, το οποίο... ζέστανε λίγο την ατμόσφαιρα. Η Τζονς, λοιπόν, της το ανταπέδωσε και αρπάζοντας την της έδωσε ένα παθιασμένο φίλι.  

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...
PREMIER LEAGUE

19:04 - 15.07.2023

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται στη Μύκονο και οι φήμες για τη νέα σχέση του με διάσημη ηθοποιό οργιάζουν...

Η πανέμορφη ηθοποιός, Ντεμέτ Όζντεμιρ, χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγο της, Ογουζάν Κοτς, έπειτα από μόλις 8 μήνες γάμου. Ωστόσο γρήγορα η ίδια φάνηκε να... καλύπτει το κενό, «πέφτοντας» στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας.

«Με ενέπνευσε να δουλέψω πολύ σκληρά. Αυτός ο πρώτος αγώνας ήταν μια μαθησιακή εμπειρία. Τα στυλ μας πραγματικά συμπληρώνουν το ένα το άλλο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί αγαπώ πραγματικά την Άμπερ», δήλωσε η Τζονς πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ από μεριάς της η Ο' Ντόνελ ανέφερε ότι: «Την αγαπώ! Νομίζω ότι θα είναι ένας καλός αγώνας. Θα δοκιμάσουμε η μία την άλλη»

Tags: