Απίστευτο: 50χρονη μητέρα μπήκε στο κλουβί με την 19χρονη πρώην κοπέλα του γιου της και την έβγαλε νοκ-άουτ! (vid)

Απίστευτο: 50χρονη μητέρα μπήκε στο κλουβί με την 19χρονη πρώην κοπέλα του γιου της και την έβγαλε νοκ-άουτ! (vid)

Sportal newsroom 23:41 - 31.10.2023

Μία 50χρονη μητέρα έβγαλε νοκ-άουτ την πρώην κοπέλα του γιου της σε έναν άκρως περίεργο αγώνα σε κλουβί ΜΜΑ.

Μία αξιοπερίεργη μονομαχία σε αγώνα MMA έλαβε χώρα στην Πολωνία το Σαββατοκύριακο, που σόκαρε όσους την είδαν. Και αυτό γιατί η «μάχη» ήταν ανάμεσα στην 50χρονη Μαγκορζάτα Ζιερζίνσκα και την 19χρονη Νικόλα Αλοκίν, που είναι η πρώην σύντροφος του γιου της πρώτης!

Ο αγώνας MMA διοργανώθηκε από την πολωνική προώθηση Clout MMA, ο οποίος τον περιέγραψε ως «αγώνα του Halloween» στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν, βλέποντας την 50χρονη να παλεύει με την πρώην κοπέλα του γιου της, η οποία είναι 31 χρόνια μικρότερη από αυτήν.

Και έμειναν ακόμα πιο έκπληκτοι όταν είδαν την Ζιερζίνσκα να δίνει μία πολύ δυνατή γροθιά στην αντίπαλο της και να την ξαπλώνει στο έδαφος. Η Αλοκίν σηκώθηκε ξανά στα πόδια της και ο αγώνας πήγε σε δεύτερο γύρο, όμως εκεί δέχτηκε πολλά δυνατά χτυπήματα και βγήκε νοκ-άουτ.

Πάντως, παρά την ξεκάθαρη εχθρότητα σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των δύο ανταγωνιστών, το Clout MMA δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει το ζευγάρι να αγκαλιάζεται μετά τον αγώνα.

Tags: