Αθλητής του MMA «πνίγει» μοντέλο του OnlyFans και στη συνέχεια την κάνει να ανακτήσει τις αισθήσεις της (vid)
i

©PrtScr

Αθλητής του MMA «πνίγει» μοντέλο του OnlyFans και στη συνέχεια την κάνει να ανακτήσει τις αισθήσεις της (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:49 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 12.10.2023

Ο Ντίλον Ντάνις σοκάρε το διαδίκτυο με την ικανότητα να «πνίγει» και να επαναφέρει το μοντέλο του OnlyFans, Ελ Μπρουκ.

Ένα απίθανο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με τον αθλητή του MMA, Ντίλον Ντάνις, να «πνίγει» το μόντελο του OnlyFans, Ελ Μπρουκ.

Είναι γνωστό το πόσο δυνατοί αλλά και τι τεχνικές ξέρουν οι αθλητές που ασχολούνται με αθλήματα όπως για παράδειγμα η πυγμαχία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής (κατέκτησε έξι πρώτες θέσεις) του MMA, Ντίλον Ντάνις, φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει αυτό μέσω ενός βίντεο. 

Ο συγκεκριμένος αθλητής λοιπόν παρευρέθηκε προφανώς σε κάποια εκδήλωση με το μοντέλο του OnlyFans, Ελ Μπρουκ. Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Ντάνις «πνίγει» το μοντέλο με το χέρι του που είναι σφικτό πάνω στο λαιμό της. Η Μπρουκ χάνει τις αισθήσεις της όμως η Ντάνις βρίσκει την ασυνήθιστη λύση και την επαναφέρει. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: 

Ποια είναι η Ελ Μπρουκ

Όπως προαναφέραμε η Ελ Μπρουκ είναι μοντέλο του OnlyFans που είναι μια πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου. Η Μπρουκ είναι αρκετά γνωστή αφού έχει επίσης και 700,000 ακόλουθους στη σελίδα της στο Instagram. Η ίδια πάντως δεν έκρυψε και την αγάπη της για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο και χαρακτήρισε πολύ «καυτό». «Τώρα είναι πιο όμορφος από ό,τι όταν είχε μαλλιά - είναι σαν Ισπανός βασιλιάς», ανέφερε.

Η ίδια πάντως δεν το μετανιώνει που ασχολείται με αυτόν τον χώρο αφού δηλώνει: «Τα παιδιά μου θα μπορούν να κλάψουν σε μια Ferrari όταν μάθουν τι έκανε η μαμά τους για να ζήσει, τι έκανε η μαμά τους για να τα στηρίξει. Μου αρέσει πολύ και είμαι πολύ καλή σε αυτό. Ξέρετε, θα μπορούσα να είμαι καλή δικηγόρος. Ναί. Αλλά επίσης, είμαι καλή στο να κάνω άλλα πράγματα σε βίντεο και κάμερα; Ναί».

Tags: