Τρελάθηκε μέχρι και η Μελέτη: Εκπομπή με σημαία του Ολυμπιακού και... «ούτε 1, ούτε 2, ούτε 5»
i

©Glomex

Τρελάθηκε μέχρι και η Μελέτη: Εκπομπή με σημαία του Ολυμπιακού και... «ούτε 1, ούτε 2, ούτε 5»

Στέλιος Βαρδάκης 11:29 - 15.03.2024

Αφιερωμένη στην επική πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League ήταν η έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» που παρουσιάζει η Ελεονόρα Μελέτη.

Σε ρυθμούς πρόκρισης του Ολυμπιακού κινήθηκαν στην έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την παρουσιάστρια, Ελεονόρα Μελέτη, αλλά και ολόκληρο το πάνελ να υποκλίνονται στην τεράστια επιτυχία των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της εκπομπής ακουγόταν στα ηχεία ο ύμνος του Ολυμπιακού, ενώ στο πλατό φαινόταν να κυματίζει η σημαία της ομάδας του Πειραιά.

Έπειτα πήρε το λόγο η Ελεονόρα Μελέτη η οποία ξεκίνησε την εκπομπή της λέγοντας: « Όχι 1! Θέλω την υπομονή σας, γιατί είναι και πολλά! Όχι 1, όχι 2, όχι 3, όχι 4, όχι 5, αλλά... 6!»

Αμέσως μετά ο συμπαρουσιαστής της, Στέφανος Κωνσταντινίδης, ανέφερε: «Δεν είναι μόνο το 6-1, είναι όλη αυτή η ανατροπή, για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλη η Ευρώπη συζητά σήμερα την επική πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ στους 8».

Επίσης, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να προκριθούν στον τελικό της τρίτης τη τάξη ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με παρουσία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα γίνει σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ, «OPAP Arena».

Μάλιστα, έκανε και ειδική αναφορά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οποίος αν και βρίσκεται μόλις ένα μήνα στον ελληνικό σύλλογο έχει καταφέρει να περάσει ήδη δικά του χαρακτηριστικά στην ομάδα, ενώ αποθέωσε και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τον οποίο είπε ότι «δεν σταματάει ποτέ να σκοράρει σε όλους τους αγώνες».

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τον ενθουσιασμό τους για αυτήν την πραγματική ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω όλα όσα διαδραματίστηκαν στην έναρξη της εκπομπής: