Πρώτο θέμα στη Σερβία η μελαχρινή που εμφανίστηκε στην προπόνηση του Τζόκοβιτς!

Πρώτο θέμα στη Σερβία η μελαχρινή που εμφανίστηκε στην προπόνηση του Τζόκοβιτς!

Sportal newsroom 12:18 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 13.01.2024

Η Έμα Σουίνι παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του αδερφού της, Ντέιν με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ό, τι κι αν κάνει γίνεται θέμα συζήτησης. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για τον κατά πολλούς κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών! Στη Σερβία, την πατρίδα του «Νόλε» όλοι ασχολούνται μαζί του και με τη ζωή του εντός κι εκτός γηπέδου. 

Τις τελευταίες ώρες πρώτο θέμα συζήτησης στη Σερβία δεν είναι, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά η μελαχρινή καλλονή που βρέθηκε στην προπόνηση του 36χρονιυ τενίστα. Η κοπέλα, λοιπόν, που παρακολούθησε από πολύ κοντά την προπόνηση του «Νόλε» μαζί με τον Ντέιν Σουίνι, είναι η αδερφή του 22χρονου Αυστραλού τενίστα. 

Να αναφέρουμε ότι ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιστρέφει ως μεγάλο φαβορί στο Melbourne Park για να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο Grand Slam και να προσπαθήσει να διεκδικήσει το 11ο στέμμα του Australian Open

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν τις πρεμιέρες τους στο Grand Slam της Αυστραλίας τη Δευτέρα και την Κυριακή αντίστοιχα. Η Σάκκαρη, νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ξεκινήσει με αντίπαλο στον πρώτο γύρο τη Γιαπωνέζα Νάο Κιμπίνο (Νο92) και αν φτάσει ως τις «8», κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, Νο3 στον κόσμο. Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς (Νο7) ξεκινά τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο125), ενώ αν συνεχίσει έως τα προημιτελικά, ενδέχεται να διασταυρωθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους «8» της διοργάνωσης.