Έξαλλοι οι Σέρβοι με τους υπεύθυνους του Αυστραλιανού Open λόγω Τζόκοβιτς: «Είναι σκάνδαλο!»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

PrtScr

Έξαλλοι οι Σέρβοι με τους υπεύθυνους του Αυστραλιανού Open λόγω Τζόκοβιτς: «Είναι σκάνδαλο!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:48 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 30.12.2023

Το γνωστό αθλητικό κανάλι «Eurosport» παρουσίασε άθελά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως Κροάτη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση.

Η σερβική ομάδα τένις έφτασε στην Αυστραλία για να αγωνιστεί στο United Cup και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Όλγα Ντανίλοβιτς τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα. 

Για να χαλαρώσουν, τα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να επισκεφτούν ένα καταφύγιο, όπου ο Τζόκοβιτς έβγαλε μια σέλφι με έναν κόκορα και στη συνέχεια έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Ωστόσο, η γκάφα των μέσων ενημέρωσης τράβηξε πρόσθετη προσοχή. Συγκεκριμένα, το γνωστό αθλητικό κανάλι «Eurosport» παρουσίασε άθελά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως Κροάτη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση. Ο τίτλος που γράφει «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και οι συμπαίκτες από την Κροατία ετοιμάζονται...» δεν πέρασε απαρατήρητος...

Ο Τζόκοβιτς... προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Ελπίζω να παίζω μέχρι τα 40 ή και περισσότερο»

Ο «Νόλε», που βαδίζει προς το 37ο έτος της ηλικίας του, στόχος του είναι να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια ή και περισσότερο. Ο Τζόκοβιτς δεν σταματά να καταρρίπτει ρεκόρ αφού μέσα στο 2023 κατέκτησε το 24ο Grand Slam της καριέρας του και συμπλήρωσε 400 και πλέον εβδομάδες στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ελπίζω να μπορέσω να παίξω μέχρι τα 40 μου, ή και περισσότερο, θα δούμε», είπε στη γαλλική εφημερίδα ο 36χρονος Σέρβος. 

«Το 2023 ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Γιατί να σταματήσεις όταν συνεχίζεις και παίζεις τόσο καλά; Προχωράω μπροστά και θα βλέπω χρόνο με το χρόνο πόσο μακριά μπορώ να φτάσω», εξήγησε ο Τζόκοβιτς.