Η υπόκλιση του Αλκαράθ στον Τζόκοβιτς: «Παίζει λες και είναι 20 χρονών - Είναι απίστευτο»

Κάρλος Αλκαράθ

i

© Intime

Η υπόκλιση του Αλκαράθ στον Τζόκοβιτς: «Παίζει λες και είναι 20 χρονών - Είναι απίστευτο»

Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... αιώνιο έφηβο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγες ημέρες απομένουν για την επίσημη έναρξης της σεζόν στο τένις. Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξαν σε αγώνα επίδειξης στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ισπανός, αν και απώλεσε το πρώτο σετ, επιβλήθηκε με 4-6, 6-4, 6-4 του Νόλε και έδειξε ότι και φέτος θα είναι μία σοβαρή απειλή για τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου. Ο αγώνας ήταν κλειστός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κάρλος Αλκαράθ έσπευσε να αποθεώσει τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα, λέγοντας τα... καλύτερα.

«Απόλαυσα το χρόνο μου εδώ στο Ριάντ τόσο εντός, όσο και εκτός court. Δεν πρόλαβα να δω την πόλη, αλλά θα το ήθελα πολύ. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που έρχομαι εδώ. Είναι απίστευτο να μοιράζομαι το court μαζί με τον Νόβακ, τόσο σε αυτή τη διοργάνωση, όσο και στα επίσημα τουρνουά. Μαθαίνω από αυτόν. Πάντα ονειρευόμουν να παίζω εναντίον του. 

Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίζω να παίζω μαζί του. Παίζει σαν να είναι 20 χρονών, οπότε θα μοιραστούμε το court περισσότερες φορές. Θέλω να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω που έπαιξε αυτόν τον αγώνα μαζί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νο2 του κόσμου.

Ο Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Αλκαράθ: «Είναι φανταστικό που τον έχουμε στο άθλημά μας»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος αποθέωσε τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Νο.1 τενίστας του κόσμου μίλησε με απόλυτο σεβασμό για τον Ισπανό αντίπαλό του.

«Είναι φανταστικό να έχουμε τον Αλκαράθ στο άθλημά μας», είπε ο Τζόκοβιτς. «Είναι ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος αυτή τη στιγμή και πρόκειται να συνεχίσει να είναι για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Το τένις είναι σε καλά χέρια», σημείωσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.