Η απόλυτη πρόκληση του Τζόκοβιτς: «Μπορείς να κάνεις αυτή την άσκηση;» (vid)

Η απόλυτη πρόκληση του Τζόκοβιτς: «Μπορείς να κάνεις αυτή την άσκηση;» (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:08 - 15.12.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μία ανάρτησή του στο instagram προκάλεσε τους ακόλουθούς του να κάνουν μία αρκετά δύσκολη άσκηση, την οποία ο ίδιος την κάνει με μεγάλη ευκολία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μία ανάρτησή του στο instagram, έβαλε στους ακόλουθούς του μία τρομερά δύσκολη πρόκληση. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τενίστας ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο κάνει μία άσκηση την οποία την ονόμασε «πρόκληση ευλυγισίας» και κάλεσε όλους τους θαυμαστές του να τη δοκιμάσουν. 

Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά από ένα βίντεο, στο οποίο τεντωνόταν, τραβώντας έτσι την προσοχή πάνω του με αυτή την άσκηση. «Γεια σε όλους. Πολλοί άνθρωπο με ρωτούν για τις ασκήσεις που κάνω σε 60 λεπτά. Συγκεκριμένα υπάρχει μία σκηνή στο γυμναστήριο που τεντωνόμασταν. Έτσι σκέφτηκα, γιατί να μην ξεκινήσω ένα τέτοιο challenge; Να τη λοιπόν, για όποιον είναι ικανός να την κάνει», ανέφερε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. 

«Κάπως έτσι μοιάζει. Θα προσπαθήσω να ξανακάνω ό,τι έκανα σε μία ώρα. Το ένα πόδι σκύβει κάπως έτσι, ακουμπάει στο έδαφος, επιστρέφει, πιάνεις το πόδι χωρίς να πέσεις, κρατάς για πέντε δευτερόλεπτα κι αυτό ήταν».