Έξαλλος ο Τζόκοβιτς: «Μάλλον το να γράφεις ιστορία στο άθλημα δεν είναι αρκετό»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Έξαλλος ο Τζόκοβιτς: «Μάλλον το να γράφεις ιστορία στο άθλημα δεν είναι αρκετό»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μία ανάρτηση στο instagram εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Με ένα μήνυμα στο instagram ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στα καθιερωμένα βραβεία της ATP. To βραβείο των καλύτερων προπονητών στη σεζόν που πέρασε πήραν οι προπονητές του Γιανίκ Σίνερ, Ντάρεν Κέιχιλ και Σιμόνε Βαγκνόζι.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τον Τζόκοβιτς, που εξέφρασε το παράπονό μέσω story στο instagram. Ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο.1 του κόσμου για 8η χρονιά και κατέκτησε τρία από τα τέσσερα Grand Slam. Γι' αυτόν τον λόγο ο Νόλε θεώρησε ότι το βραβείο έπρεπε να καταλήξει στον προπονητή του.

Στη δημοσίευση του στο Instagram, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, πρώτα συνεχάρη τους προπονητές του Γιανίκ Σίνερ και στη συνέχεια με δηκτικό ύφος αναφέρθηκε στον προπονητή του. Όπως ανέφερε ο Σέρβος τενίστας μάλλον οι φετινές επιτυχίες τους δεν ήταν αρκετές για να αναδειχθεί ο καλύτερος προπονητής της σεζόν.

«Συγχαρητήρια στον Ντάρεν και στον Σιμόνε για την εκπληκτική σεζόν τους με τον Γιανίκ. Γκόραν, υποθέτω πως πρέπει να κερδίσουμε 4/4 Slams και τότε μόνο ίσως (λέω ίσως) να γινόσουν ο προπονητής της χρονιάς. Το να κερδίσουμε το Year-end No.1, τρία Grand Slams και το ATP Finals γράφοντας ιστορία στο άθλημα δεν είναι αρκετό, αγαπητέ μου προπονητή...», έγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!